2777
2789
عنوان

یه سوال عجیب؟؟

133 بازدید | 8 پست

به نظرتون من اگه تا بیست روز کم بخورم و حرکات ورزشی شکم برم چه قدر لاغر میشم؟!

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
لاغری با درست خوردنه نه کم خوردن

۱_ چه طوری درست بخورم؟

۲_ به نظرت درست بخورم چه قدر لاغر میشم تو ۲۰ روز؟

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظر من میشه آره... ناهار رو سبک بخور...بعدشم برا شام تاقبل ساعت 8 بخور بعدش دیگه نخور...بین غذا هم آب نخور...یه پیاده روی رقصی حلقه ای چیزی هم همراه رژیم، داشته باش

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
به نظر من میشه آره... ناهار رو سبک بخور...بعدشم برا شام تاقبل ساعت 8 بخور بعدش دیگه نخور...بین غذا ه ...

به نظرت چند کیلو میتونم کم کنم؟

به نظر من میشه آره... ناهار رو سبک بخور...بعدشم برا شام تاقبل ساعت 8 بخور بعدش دیگه نخور...بین غذا ه ...

راستی من روزه قضا هم دارم، به نظرت سحر و افطار کالری ام رو تنظیم کنم حله؟ وسط روز هم یه مقدار ورزش کنم

به نظرت چند کیلو میتونم کم کنم؟

این دیگه بستگی به بدنت داره که چقد واکنش نشون بده...کم میکنی .. اگه وزن کم نکنی سایز کم میکنی

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
این دیگه بستگی به بدنت داره که چقد واکنش نشون بده...کم میکنی .. اگه وزن کم نکنی سایز کم میکنی

ممنونم عزیزم❤️❤️❤️

راستی من روزه قضا هم دارم، به نظرت سحر و افطار کالری ام رو تنظیم کنم حله؟ وسط روز هم یه مقدار ورزش ک ...

سحر و افطار کالری تنظیم کن...اما به نظرم تو طول روز ورزش نکن شاید به بدنت فشار بیاد.بزار.یکی دوساعت بعد از افطار...