نه اشتباه گفتی پمپرز اسم شرکت مای بی بی یع شرکت دیگه مثل رانی و سانی نس یه چیز ولی شرکتش فرق میکنن
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
ماهانه سه و نیم چهار خرج داره بزرکتر میشه ارد برنج اینا اضافه میشه
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
با هم مهربان باشیم (حدودا ۱۰ ساله که خواننده ی خاموشم...خیلی دوست داشتم یه روزی باهاتون هم کلام شم..خیلی از بچه های قدیمی و ثابت رو هم میشناسم...همگی پایدار،بهترینای دنیا)
دختر من از اول شیرخشک خورده، تا ۹ ماه گلدن گات می خورد حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ دو سال پیش، بعدم ببلاک اچ آ، چون به وروتین گاوی حساییت داشت،در ماه هم ۶ تا لازم بود تقریبی، پوشک از اول مای بیبی استفاده می کردم و راضی بودم
برای ما از اول خرج ثابتش کمتر از ماهی ۶ تومن نبوده، الانم که سه سالشه و کلاس و مهد میره بیشتره
شیر خشک هم از ۴۷ به بالاست شاید ماهی ۲یا ۳تا شیر خشک بخوره ۴یا ۳تا هم پوشک بسته ای استفاده کنه
توی این دنیا دیگه هیچ کس به هیچ کس رحم نمیکنه فقط خودتی با خدای خودت من زیاد خنجر خودرم اعتماد کردمو درمقابل اعتماد فقط خنجر ودرویی دیدم دیگه حتی برادر به برادر خودش هم رحم نمیکنه