2821
2789
عنوان

دعا

561 بازدید | 17 پست

با چه دعایی حاجت گرفتین

درمونده شدم از غصه 

بچم باز بالا آورد از شدت سرفه 

خوابش برد یهو نشست تو رخت خوابشو هزیون گفت

و بعدم گریه افتاد 

خسته شده زبون بسته 

انقد گریه کردم براش

سرفه ولش نمیکنه باز بدنش داغ شد 

هرچی میبرم دکتر و دارو میدم انگار آب میریزم رو زمین 

خدایا کمکم کن بچم زود خوب بشه 😭

شماها دعاش کنید شاید دعای یکی از شما گیرا بود در حق بچم😭

چی بخونم زودتر خوب بشه سه هفته میشه که مریضه طفلکم

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه لیوان اب و گلاب بذار روبروت.وضو بگیر رو به قبله بشین.نیت کن ۷۰تا حمد بخون به نیت شفا.بعد۵بار حدیث کسا بخون قسم بده سلامتی بچت برگرده.هزار تا هم صلوات بفرست اخرش.رت خور نداره.هربار نیت کردم درست شده فوت کن به اب بده بچت بخوره

از خستگی داغونم  ولی میترسم بخوابم 

امروز همش دنبال دکتر بودم بخدا 

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺
براش صلوات فرستادم ..

ممنونم

صلوات فرستادم.انشالله خوب شه

ان شالله عزیزم 

اگر سیب زرد داری پوست بگیر بده بخوره  تب میاره پایین جلوی تهوع میگیره واسش آیته الکرسی خوندم ...

کور بشم قبلش بهش داده بودم و بالا آورد همش😭

ممنون عزیزم 

یه لیوان اب و گلاب بذار روبروت.وضو بگیر رو به قبله بشین.نیت کن ۷۰تا حمد بخون به نیت شفا.بعد۵بار حدیث ...

چشم حتما حتما انجام میدم 

کور بشم قبلش بهش داده بودم و بالا آورد همش😭 ممنون عزیزم 

خدا نکنه عزیزم این چه حرفیه 

نترس عب نداره اگر خلط و عفونت داشته باشه

الحمدالله ریه ش پاک کرد دیگه 

باید سعی کنی این خلط تخلیه بشه راه نفسش باز بشه

خدا نکنه عزیزم این چه حرفیه  نترس عب نداره اگر خلط و عفونت داشته باشه الحمدالله ریه ش پاک کرد ...

خدا از زبونت بشنوه 

هنوزم سرفه خلطی می‌کنه

چقدر دارو دادم بهش به جان خودم 

شیشه شربت خالی میشه بخدا اصلا نمی مونه 

خدا از زبونت بشنوه  هنوزم سرفه خلطی می‌کنه چقدر دارو دادم بهش به جان خودم  شیشه شربت خا ...

فقط شربت قرص نده 

تخم شربتی از عطاری بگیر جوش بده

بده بخوره عالیه 

یا همین سیب زرد واسش پوست بگیر ریز کنه بده بخوره

تا بچه بهتر نفس بکشه راه سینه ش آزاد بشه 

چیه این قرص دوا همش خشک میکنه تو ریه بچه میمونه خلط

بسنده به قرص شربت نکن 

گل گاو زبان هم خوبه تخت می‌خوابه درمان سرما هم هست

هر کدوم راحتی انجام بده

خدا از زبونت بشنوه  هنوزم سرفه خلطی می‌کنه چقدر دارو دادم بهش به جان خودم  شیشه شربت خا ...

لیوان بشقاب غذاییش جدا بشور با آب نمک و آب جوش و سرکه تا این بوی بیماری در بیاد 

مداوم توی یک ظرف غذا و آب نده ظرف عوض کن با تمیز بشور 

پتو رو بالشی اینا بگذار تو آفتاب یا اینکه بشور

اتاقش اسپند داری دود بده

تا هوای بیماری از اتاقش و خونت در بیادزودتر خوب بشه

فقط شربت قرص نده  تخم شربتی از عطاری بگیر جوش بده بده بخوره عالیه  یا همین سیب زرد واسش ...

گل گاو زبان ندادمش 

چشم فردا حتما میدمش 

توکل به خدا