2777
2789
عنوان

بچه ها سایز سی نه تون چنده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4850 بازدید | 98 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی تو اگه دختر بودی میدونستی از ۶۵ تا ۷۵ یه دنیا فاصله است نمیگفتی من ۶۵ و ۷۵ میخرم!

چون ۷۰هیچوقت برام اندازه نمیشه

عزیزم چرا اینقدر قضاوت میکنین

چطوری ثابت کنم که پسر نیستم؟ 

بعدشم تو این دوره زمونه هر پسری اینو میفهمه

آخه مرد از کجا انقد دقیق می‌دونه  اینارو فقط یه خانم که سوتین مینده می‌تونه درک کنه چی  ب ...

بعضی از مردا خیلی ماهرتر از زنا هستن😄نگفتم مرده سوالی بود 

ولی حس خوبی به تاپیکش نداشتم

چون ۷۰هیچوقت برام اندازه نمیشه عزیزم چرا اینقدر قضاوت میکنین چطوری ثابت کنم که پسر نیستم؟  ب ...

نه واقعا قصد قضاوت ندارم و نمیگم قطعا مردی

فقط برام عجیب غریب بود حرفت که ۶۵ و ۷۵ جفتش اندازته یا مثلا چطور میشه ۶۵ که کوچیکتره اندازت بشه اما ۷۰ نه بعد ۷۵ اندازه باشه

شاید کاسه اش کلا مهم نیست برات و فقط دور کمرش رو اندازه میگیری میخری

یا شاید اسفنجی و سیم دار و ساده رو با هم قاتی میخری چون اینا سایزبندیشون فرق داره

{ خانم هستم }
ربط داره قطعا سایز ۶۵ و ۷۵ نمیتونه جفتش به یه نفر بخوره اونی که ۶۵ باشه ۷۵ براش خیلی بزرگه  ی ...

من ۶۵و هفتاد برام کوچیکه

هفتاد و پنج هم بزرگه

خارجی و ایرانی فرق داره مثل اینکه

من ۶۵و هفتاد برام کوچیکه هفتاد و پنج هم بزرگه خارجی و ایرانی فرق داره مثل اینکه

خارجیاش گرونه هرکسی نمیخره

اونجور نیست که خارجی و ایرانیش یه قیمت باشه ادم بره یدونه ایرانی ورداره یدونه خارجی بعد بفهمه سایزاش مناسبش نیست

خارجی مال از ما بهترونه

{ خانم هستم }