2777
2789
عنوان

بچه ها سایز سی نه تون چنده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4850 بازدید | 98 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

A   B ,  C ایناش یعنی اندازه کاپ فرق میکنه 

مثلا ۷۵ A کوچیکتر از C هست

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

هرکس ی نظری دار یکی بزرگ دوست دار یکی کوچیک

یکی از نظرش این سایز بزرگ یکی هم عکسش

دغدغه نیست این چیزا ک

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

حاجی الان دغدغه ت همینه؟

منم یه زمان دغدغه م همین بود تا یه کم بزرگتر شدن الان دیگه دغدغه م نیستن😁

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

مون فرق دارن .‌

پارچه واندازه هاشون .

مثلا اگه ۷۰ باشه . ممکنه در بعضی ........ شماره ۸۰ همون ۷۰ هستش . 

یا ممکنه مال کسی ۷۵ باشه ‌ اما باتوجه به جنس و دوخت یک نوعشون ...... ۸۰ برداره اندازه شه .‌

اینطوریه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .