2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استرس نداره جراحی زیبایی یا درمانی؟ من مشاور هستم اگر قبل یا بعد جراحی سوالی داشتید در خدمتم

خب ی سوال من الان پریودم شدیده،سر عمل راره چ بلایی سرم بیاد😭😭😭من اصن رو ب کمر نمیتونم بخابم خیلی بد میشه......... 

اره دکتر خوبیه الحمدلله برای این دکتر از همه شهرا میان قیمتشم خوبه ۱٠/۸٠٠میگیره با همه چیزش۱۲تومنه ا ...

کاشکی منم میتونستم بیام همدان من تهرانم انشاالله نتیجه همونی بشه که دوس داری نگران نباش من سزارین شدم بابیهوشی عالی بودیه خواب شیرین ولذت بخش 

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
کاشکی منم میتونستم بیام همدان من تهرانم انشاالله نتیجه همونی بشه که دوس داری نگران نباش من سزارین شد ...

وای بیهوشی خیلی ترسناکه، لحظه بیهوشی بدنتون چطور حسی داشتید؟ 

نه اصلا توی یه لحظه انگارازشدت خستگی سریع به یه خواب عمیق وشیرین میری خیلی خوبه کاشکی به دکترت بگی استرس داری یه قرص میدن شب قبل بخوری باارامش کامل میری اتاق عمل

الهی ک اینتور میگی باشه

نگران نباش فقط به منشی دکترزنگ بزن بگواسترس داری شایدبگه چه قرصی بگیری انشاالله چندروزدیگه تاپیک میزنی من عمل کردم چقدرم بیهوشی لذت بخش بود

خییییلی باحاله اتفاقا

من انقدر دوست داشتم😂

مثل وقتی که خیلی خوابت بیاد

پلکات سنگین میشه

چشمات دو دو میزنه

بعد پلکات بسته میشه و بیهوش میشی

یه دقیقه هم طول نمیکشه

خیلی خوبه

وقتی که به هوش میای انگار چند ساعت فارغ از دنیا بودی

مغزت ارومه...