2777
2789
عنوان

بوی خاک

1066 بازدید | 14 پست

سلام من عاشق بودی خاک نم خورده ام...یا مهر...حتی وقتی سیب زمینی پوست میکنم خیسش میکنم بوی خاکشو خیلی دوست دارم...الان که دارم مینویسم اصلا دهنم اب افتاده...چیکار کنم میدونم از سردی مغز و این چیزاست راه حلی ندارین من یه چیزی بخورم که اون بو و طعمو بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کم خونی داری عزیزم؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اره اما از بچگی عاشق این بوام

بخاطر کم خونیه عزیزم

البته بوی خاک نم خورده رو منم دوست دارم

ولی علاقه به خوردن خاک و گچ و یخ و...نشون دهنده کم خونیه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

پس باید چیکار کرد وقتی بدن اینقدر لازم داره..من حتی الان که به بو و طعمش فکر میکنم دهنم اب میفته...

منم مثل شما. بچه بودم مهر یواشکی گاز میزدم الانم دیونه بوی مهرم ولی چیکار میشه کرد. وقتی حرامه نباید خورد دیگه. 😊قرص آهن بخور