2777
2789
عنوان

چرا آخه باید اینطوری بشه😔

345 بازدید | 4 پست

داستان ازدواجمو تو تاپیکای قبلیم گفتم

الان مامانم همش داره عذابم میده که چرا ازدواج کردی چرا نمیاد تمومش کنه . میگم بابا یه غلطی کردم تو عقد دارم جدا میشم 

حالا یارو گفته من آخرای ماه دیگه میام وکالت طلاق میدم برو جدا شو . بخاطر کار خودش که میخوان تحقیق کنن و فلان نمیخواد هنوز جدا شیم ک ب کارش لطمه بخوره.  ولی گفته ۳۰ آبان حتما میام انجام میدم . چند روز پیش رفته بودیم دفتر ک وکالت بده نشد تاریخ بزنن براش گفتیم پس همون ۳۰ آبان انجام میدیم کاراشو

حالا مامانم هی داره میگه چرا اینجوری شد چرا اون جوری شد چرا بخاطر کار خودش نمیاد طلاق بده

همش دارم گریه میکنم😭

عجب 

از مادر خودم سنگ دل ترم پیدا شد

الان عوض دلداری دادنشه؟ اون اقا می تونه اذیت کنه و نیاد

اونم ضربه خورده

حداقل کارش درست بشه چه ایرادی داره

ایشالا شمام‌روزای خوبی در انتظارت باشه. 

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

عجب  از مادر خودم سنگ دل ترم پیدا شد الان عوض دلداری دادنشه؟ اون اقا می تونه اذیت کنه و نیاد ...

بخدا تو عقد بودم نامزدم کار نداشت مامانم  هی فحشم میداد ک کار نداره آس و پاسه چرا باهاش عقد کردی ما رو بدبخت کردی فلان کردی 

حالا م ک دارم جدا میشم میگه اون موقع کار نداشت حالا داره کارشو درست میکنه چرا نیومده وکالت بده همش با این حرفا اذیتم میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا تو عقد بودم نامزدم کار نداشت مامانم  هی فحشم میداد ک کار نداره آس و پاسه چرا باهاش عقد کرد ...

الهی😭

راه نداره جدا نشی؟ 

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫