siibaa مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 683 عنوان عفونت ادراری 45 بازدید | 5 پست هیچ تجربه ای از عفونت ادراری ندارین؟مخصوصا از سوزشش 1401/07/22 | 23:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
simorg عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 19240 من فقط موقع ادرار مثانم درد میگیره گاهی و اینکه انگار میخاد بیاد بیرون نمیدونم از عفونته یا چی خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤ آمممیییین دعا کنیم واسه هم🤗 شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍
siibaa مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 683 من فقط موقع ادرار مثانم درد میگیره گاهی و اینکه انگار میخاد بیاد بیرون نمیدونم از عفونته یا چی عفونت داری چون منم قبلا همین مشکل وداشتم
simorg عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 19240 عفونت داری چون منم قبلا همین مشکل وداشتم 🤕باید آزمایش ادرار بدم مشخص شه؟ خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤ آمممیییین دعا کنیم واسه هم🤗 شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍
siibaa مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 683 🤕باید آزمایش ادرار بدم مشخص شه؟ ببین من مثانه ام درد میکرد رفتم دکتر گفت عفونت واژن دارم نمیدونم همون موقع هم عفونت ادراری داشتم یا ن الان بعد چندماه ن تنها عفونت واژن خوب نشده بلکه آزمایش هم دادم عفونت ادراری هم داشتم اما بعد از استفاده داروهای عفونت واژن درد مثانه ام خوبشد
simorg عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 19240 ببین من مثانه ام درد میکرد رفتم دکتر گفت عفونت واژن دارم نمیدونم همون موقع هم عفونت ادراری داشتم ... منم عفونت واژن داشتم پماد گرفتم دیگه ترشحاتم کم شده،باید آزمایش ادرار بدم ببینم عفونت ادراری دارم یا ن خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤ آمممیییین دعا کنیم واسه هم🤗 شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍