2777
2789

من فقط موقع ادرار مثانم درد میگیره گاهی و اینکه انگار میخاد بیاد بیرون نمیدونم از عفونته یا چی 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عفونت داری چون منم قبلا همین مشکل و‌داشتم 

🤕باید آزمایش ادرار بدم مشخص شه؟

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
🤕باید آزمایش ادرار بدم مشخص شه؟

ببین من مثانه‌ ام درد می‌کرد رفتم دکتر گفت عفونت واژن دارم نمی‌دونم همون موقع هم عفونت ادراری داشتم یا ن الان بعد چندماه ن تنها عفونت واژن خوب نشده بلکه آزمایش هم دادم عفونت ادراری هم داشتم اما بعد از استفاده داروهای عفونت واژن درد مثانه ام‌ خوب‌شد

ببین من مثانه‌ ام درد می‌کرد رفتم دکتر گفت عفونت واژن دارم نمی‌دونم همون موقع هم عفونت ادراری داشتم ...

منم عفونت واژن داشتم پماد گرفتم دیگه ترشحاتم کم شده،باید آزمایش ادرار بدم ببینم عفونت ادراری دارم یا ن

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792