2777
2789
چیزی هم دیدی؟

نه فقط خودمو دیدم که خوابیده بودم تنها بودم یعنی اون لحظه روحم بالا سر جسمم بود و خودم فهمیدم روحم از بدنم جداست

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای ناخواسته ترسناک بنظر میاد🥲

اره ناخواسته واقعا وحشتناکه برگشتنم خواست خدا بود چون وقتی برگشتم مثل یه مرده بودم

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....

این موضوع نیاز به مطالعه ی زیاد و تمرین داره، و همچنین پاکسازی روحی، ضمن کنجکاوی هیچکس به جایی نمی ر ...

بنظر شما کسی که تونسته روح شخصی رو ببینه بدون هیچ مطالعه ای میتونه این عمل رو انجام بده و اصلا فایدش چیه 

باید اعتراف کنم از تمام اشک ها و شکایت همین که مادرم میخندد من خوشبختم💚😊
چجوری؟؟؟ انجامش‌چجوریه؟

راستش دقیق نمیدونم خیلی پیجا تو اینستا هستن که توضیح میدن و راهنمایی میکنن متشفانه اینستا قطعه مگر نه براتون همرو میفرستادم ولی تا جایی که من میدونم اینه که شما میری تو دنیای موازی میتونه یه کتاب باشه یه فیلم باشه یه مکان یه زمان هرجایی بخدا الکی نمیگم ثابت شدست میتونید تو نت سرچ کنید دقیق هم یادم نمیاد چه جور انجام میشد ولی هروقت اینستام وصل شد حتما پیداتون میکنم و براتون میفرستم اونارو دیگه میدونم اونجا بهتره ازدواج نکنید بچه دارنشید چون وابسته میشید و وقتی بر میگردید به دنیا خودتون افسردگی میگیرید اذیت میشید و توی اسکریپتون باید حتما بنویسید که بعد رفتن شما کسی دنبال شما نیاد یا نگران شما نباشه یا مثلا یادشون نباشه شما کی بودید یا مثلا زمان اون دنیا رو متوقف کنید    میتونید اونجا خیلی چیزا یاد بگیرید و توی دنیای خودتون یادتون باشه یه دونه هم کلمه کلیدی باید داشته باشید برای برگشت به این دنیاتون فقط برای انجام شیفت باید باورتون خیلی قوی باشه 

بعضی سکوتا نیاز دارن که ترجمه بشن .
شبیه تصوره که 

نه تصور نیست یه چیز خیلی پیچیده ایه ولی نه تصوره نه خواب فک کنم همون یه جورایی سفر روح میشه من دوستام انجام دادن خیلی شنیدم از بغیه ولی خب تازگیا خیلیی جاها دیدم شنیدم درباره این موضوع و راستی یه چیز دیگه هم یادم اومد تو اون دنیا میتونید شما تاریخ موندنتونو تایین کنید مثلا یک ساعت اونجا پنج دیقه ما باشه اینطوری ولی تا شما باور نداشته باشید به شیفت نمیتونید انجامش بدید 

بعضی سکوتا نیاز دارن که ترجمه بشن .
من خیلی آدم ترسوییم ولی الان واقعا با جمله ای که گفتید ما اشرف مخلوقاتیم ترسم ازشون کم شد 

منم خیلی ترسو بودم 

یه مدتیه هر صبح جملات تاکیدی مثبت گوش میدم خیلی روم تاثیر گذاشته