2777
2789
نترس تو اشرف مخلوقاتی  هیچ نیرویی بر تو برتری نداره  این جمله و ملکه ذهنت کن

من خیلی آدم ترسوییم ولی الان واقعا با جمله ای که گفتید ما اشرف مخلوقاتیم ترسم ازشون کم شد 

بعضی سکوتا نیاز دارن که ترجمه بشن .
جسمتو می‌دیدی روی تخت؟؟؟؟؟  اگر دیدی پرواز روح بوده  اگر نه  نبوده و خواب بوده

خواب نبود مطمئنم

چون اگاهی داشتم فقط اختیارم دس خودم نبود

پدر مادر وبرادرمو دقیقا همونجا وهمون حالتی که خوابیده بودن دیدم

حتی یه لحظه خودمم دیدم ولی اجازه نمیدادن برگردم

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خیلی ترسناکه من یک با تو خونه خوابیده بودم بعد دیم بالا سر جسمم نشستم همون لحظه که ترسیدم از خواب بیدار شدم تجربه پر هیجانی بود

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
کی اجزاه نمیداد برگردی ؟

کسایی ک روحمو داشتن کنترل میکردن

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....

این موضوع نیاز به مطالعه ی زیاد و تمرین داره، و همچنین پاکسازی روحی، ضمن کنجکاوی هیچکس به جایی نمی رسه تو این قضیه،!!!!! من دوساله دارم در موردش تحقیق میکنم اول باید خواب رو خوب بشناسید، به ترستون غلبه کنید در مورد متافیزیک و جهان اثیری هم باید مطالعه کنید. خرافات رو هپ کنار بگذارید و به ذهنتون غلبه کنید 

چیکار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ذهنتو باور میدی که جایی که میخوای بری کسی که میخوای باشی با چه شکلی خوابی جسمت خوابیده ولی خودت نه یعنی منطورم همون روحته😅فک کنم ولی شیفت یه رویا یا خواب نیست  چون کارما داره هرکاری انجام بدی اونجا

بعضی سکوتا نیاز دارن که ترجمه بشن .