2777
2789
عنوان

لاغری در شیردهی 😑😑😑

648 بازدید | 10 پست

حتیییی تو دوران شیردهی هم من لاغر نشدم 😫چرا آخه ...خانوما داروی چیزی نیس بی ضرر باشه تو این دوران لاغر شم حوصله و وقت ورزش ندارم 😑

هر چه قدر در علم جایگاه بالایی به دست آورده باشی، با هیچ یک بالا نخواهی رفت جز با قرآن، حتی اگر هزار  کتاب خوانده باشی».🌿

نه نخور چیزی.

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو شیردهی اولیم از ۸۵رسیدم ۵۶

البته الان دوباره باردارم 

ولی میدونم دوباره لاغر میشم 

با رژیم و ورزش

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
من تو شیردهی اولیم از ۸۵رسیدم ۵۶ البته الان دوباره باردارم  ولی میدونم دوباره لاغر میشم  ...

رژیم مخصوص شیردهی گرفتی ؟چ‌ورزشی  کردی

هر چه قدر در علم جایگاه بالایی به دست آورده باشی، با هیچ یک بالا نخواهی رفت جز با قرآن، حتی اگر هزار  کتاب خوانده باشی».🌿
رژیم مخصوص شیردهی گرفتی ؟چ‌ورزشی  کردی

اره

پیاده روی رو تردمیل یه روز درمیون تقریبا روزی نیم ساعت

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
https://eitaa.com/joinchat/120914121C860e42f84a

ایتل ندارم

سلام وقت بخیر واتساپ دارین یا سروش

سلام نه فقط روبیکا دارم😁😐 واتساپ ک دیگه تموم شد برا من 

سلام دوستان تازه وارد خوش اومدید

🌹💐🌹💐🌹💐

شروع دوره😍😍  30مهرماه

سم زدایی و لاغری ما  ✅✅

شامل :

1- برنامه غذایی روزانه ما 0⃣3️⃣روز ه 👌

دوره شامل :

0⃣3️⃣روز رژیم +

5️⃣روز استراحت است

هزینه ی یک دوره 0⃣3⃣روزه فقط 0⃣5️⃣ هزارتومن 🌷

بدون دارو

❌❌

دمنوش تبلیغاتی❌

همراه با ورزش ✔️

برنامه برای همه یکسان است به جزروزهای شوک وپاکسازی✅

ولی نتیجه گیری ها متفاوت

اینجا لاغری با سالمخوریه

بدون دارو ❌❌

دمنوش تبلیغاتی ❌

کار ما به این صورت .0⃣3⃣

روزبرنامه غذای ی سه وعده اصلی ومیان وعده ها همراه باتمامی نکات وجزئیات ، ارائه میشود وبعد از اتمام دوره0⃣3️⃣روزه 5️⃣روز استراحت دارید و بدون برنامه هست  .

بااین برنامه افراد مختلف بین 6️⃣تا 8️⃣کیلوگرم کاهش وزن داشتند و وزن کم کردن هرشخص بادیگری فرق میکند . ضمن اینکه کاهش سایز بسیار زیادی نیز به همراه خواهد داشت واین یک مزیت فوق العادست .  

👌👌👌👌

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

کاهش وزن به سن،جنسیت،تراکم استخوان،نسبت چربی به عضله،مشکلات هورمونی،مشکلات عصبی،طرز غذاخوردن قبل ازرژیم وانواع رژیمهای نادرست گذشته بستگی دارد

✅  برای شروع برنامه وحضور در گروه لازم است  که ثبت نام کنید ✅

هزینه ی یک دوره 0⃣3⃣روزه

فقط 0⃣5⃣ هزار تومان🌷

شیوه کار به این صورت است که هرشب برنامه غذایی دوروزبعد گذاشته خواهد شد

📣📣📣📣📣📣📣

ضمنا شرط سنی برای دریافت واجرای این رژیم نداریم اما ترجیحا افراد بالای12سال  و زیر60سال  مجاز هستند بازهم به توانایی بدنی هرکس مربوط میشود

📣📣📣📣📣

شاد،سلامت و خوش اندام باشید🙏🙏🙏🙏

دوستان عزیزی که تمایل دارند در این دوره رژیم شرکت کنند فقط تا فردا فرصت دارند ثبت نام کنند 🌸 🙏 🌷