2777
2789
عنوان

حس شیشمیا بیاین

81 بازدید | 14 پست

این ماه باردارم میشم ؟؟؟ فردا نوبت سنو واژینال و hcgچند مدت لتوزول وhmgزدم 

برای فرزندی ک ندارم ..من بدون دیدن و داشتن تو روزها و شبها انتظار مادری کرده ام ..من با هر قرص . هردعا.هرامپول.و هر روزامید برایت لالایی خونده ام دلبندم . من مادری هستم که ندارمت ....مادری که دردهای بسیار و درمان های دردناک ب تن خوو داده ام برای ی لحضه اغوش تو.برای داشتنت..تو باشی همه دردها اسون میشود جان مادر ...دلنوشته من مادر برای فرزندی ک ندارمش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس میکنم باردار میشی امسال

حس ششمی ؟

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

اره فکرم آزاد باشه درست میگم تاحدودی

عزیزم میشه بگی علیرضا کی میاد خاستگاری ؟ 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

انشالله میاد به زودی حس میکنم خیلی دوستداره

مممنونم عزیزم که جواب دادی انشالله که همین طور  باشه ب امید خدا ❤😍چند نفر دیکه هم حرف شما رو زدن 

[QUOTE=255020609]انشالله میاد به زودی حس میکنم خیلی دوستداره[/QUOTEا از من هر چی حس میکنید از زندگی ...

نمیدونم ازدواج کردی یانه 

ولی حس میکنم  باید تا یکی دوسال آینده ازدواج کنی 

دختر پرتلاش هستی و برای ایندت تو فکر هستی و دارای شغل و حرفه میشی اگه با همین پشتکار جلو بری به هدفهات میرسی 

و حس میکنم دوتا بچه درآینده دارس

از رابطه احساسیم و شخص احساسیم چی حس میکنید!؟ 

خوب پیش میره اوه در ارتباط با کسی هستی ولی ازدواج نمیدونم با این شخص باشه یانه البته اگه در رابطه باشی با کسی

ولی ردابطت باهمسر ایندت خیلی خوبه و خوشبخت میشی و زندگی خوبی داری و همسرت دوسداری

خوب پیش میره اوه در ارتباط با کسی هستی ولی ازدواج نمیدونم با این شخص باشه یانه البته اگه در رابطه با ...

از شخص احساسیم میگین چجور آدمی هس !؟ 

دوست داره!؟ بهم وفادار هست یا بوده!؟ کسی بینمون!؟ تصمیم اش برای رابطمون