الان رفتم مغازه خریدکنم یکی مزاحمم شد راهمو چپ کردم دوباره جلوم سبز شد همش میگفت خانوم یه لحظه ببخشید کارتون دارم کارش کاملاً مشخص بود چیه قدمامو تندتر کردم و فرار! چون شبه چون تنها بودم باید به خودش اجازه بده مزاحم ناموس مردم بشه؟ داره گریم میگیره شوهرم خونه نیست بدتر دلم گرفت شایدم چون پریود شدم حساس شدم نمیدونم!
من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سالها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم میگذاری،مینهایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی میکشانند.نه تو از دود جان بهدر میبری،نه من از زخم، رهایی مییابم.
وای خدا ازشون نگزره ایتجور ادما رو یه باراز دانشگاه برمیگشتم غروب بود هندزفری تو گوشم اهنگ گوش میدادم یه مرده افتاده بود دنبالم و من متوجه نشده بود م یهو یه کوچه از پشت دست گزاشت رو شونم گفت کجا میری ینی اینقدر دویدم و گریه کردم تا چند روز سردرد بودم
بایه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.