tabansharifyyy مدیر استارتر عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 96 عنوان خواهش میکنم یکی جواب بده 61 بازدید | 11 پست سلام دوستان تب برادرم پایین نمیاد دکترم بردیم سرم زد امپول زد دارو داد ولی تبش هی میره و میاد مدام دارم دستمال میذارم اما هی قطع میشه و دوباره برمیگرده مثل اینکه دچار عفونت ویروسی شده 1401/07/22 | 20:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادرپسرک عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 77 اگ خیلی تب داره هر۴ساعت پروفن قطره بده اگ کمتر ۶یا۸ساعتپسرمنم یکسالشه اینجورشد تا۴یا۵ روز اینجورن ایشالا خوب میشه
1393sobhan عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 3039 شیاف گذاشتین؟؟میگن حبه ی سیر رو بذاری تو گوش بمونه هم تب بر هستش ولی امتحان نکردم خودم...بیشتر با همون دستمال خیس و شیاف تب رومیارم پایین 💞👩🏻❤️👨🏻
tabansharifyyy مدیر استارتر عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 96 اگ خیلی تب داره هر۴ساعت پروفن قطره بده اگ کمتر ۶یا۸ساعت پسرمنم یکسالشه اینجورشد تا۴یا۵ روز اینجورن& ... چه موقع اینطوری شد ؟ پسرتونم تبش قطع نمیشد ؟
tabansharifyyy مدیر استارتر عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 96 شیاف گذاشتین؟؟میگن حبه ی سیر رو بذاری تو گوش بمونه هم تب بر هستش ولی امتحان نکردم خودم...بیشتر با هم ... شیاف دیروز زدیم براش ولی فایده ای نداشت امروز فقط با دستمال تلاش کردم و مدام میره و میاد قطع نمیشه طبیعیه ؟ خیلی نگرانم
1393sobhan عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 3039 شیاف دیروز زدیم براش ولی فایده ای نداشت امروز فقط با دستمال تلاش کردم و مدام میره و میاد قطع نمیشه ... بدنش خیلی عفونت کرده تب نشونه ی عفونته 💞👩🏻❤️👨🏻
مادرپسرک عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 77 پسرمنم قط نمیشد ولی پروفن خیلی خوب بود تا پنج روز خودش خوب شد ولی پروفن بده چن شیاف بدرد نمیخوره اصلا
shinyy عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 6630 هشت سالشه هر ۴ ساعت یه قاشق پروفن بده با اب ولرم و نمک و چندتا دستمال دمای بدن رو پایین نگه دار از پا شروع کن بعد سر اب سیب بده گل ختمی بنفش با اب ولرم دم کنید رنگ که گرفت صافش کنید ابش رو بدینبخورههیجوره نشد دوباره دکتر تا دارو تزریقی بدن
tabansharifyyy مدیر استارتر عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 96 بدنش خیلی عفونت کرده تب نشونه ی عفونته ارع خیلی عفونت کرده دکتر جوری دارو داد که دوزش خیلی بالا بود براش مدام هذیون میگفت خداروشکر الان بهتره فقط این تبه قطع میشد
tabansharifyyy مدیر استارتر عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 96 پسرمنم قط نمیشد ولی پروفن خیلی خوب بود تا پنج روز خودش خوب شد ولی پروفن بده چن شیاف بدرد نمیخوره اصل ... ممنونم لطفا براش دعا کنید