2777
2789
عنوان

آداب معاشرت 🥲

2812 بازدید | 23 پست

بچها بگید آداب معاشرتمو قوی کنم؟ من بخاطر اشتباهای گذشته م خودمو ۵ سال کامل تو خونه حبس کردم 

الان خداروشکر خوبم ، اما تو جمع صدام در نمیاد یا خیلی سوتی میدم ، یا اینکه نمیتونم اون چیزی ک تو ذهنمه بگم 

از خیلیا عقب موندم🥲

کلا چیکار کنم اعتماد بنفسم قوی شه ، چیزی کمتر از بقیه ندارم از لحاظ قیافه ، 

ی چیزی دیه بیشتر مواقع خودم نیستم.. این اذیتم می‌کنه خیلی 

کتاب فیلم صوت ، یا پیجی ک در این باره ، واقعا نتیجه گرفته باشین ازش رو ممنون میشم معرفی کنید❤️❤️

یه صلوات برام بفرستید لطفا حالم خیلی وقته خوب نیست ❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینم بگم ک حس میکنم همه بد نگام میکنن ،یا حس کوچیکی بهم دست میده ، البته از کند کاریام بیشتر فک و فامیل خبر دارن 🥲

واس همین ی شخصیت بد از من تو ذهنشون ساختن ، چجوری این ذهنیتی ک ازم دارن رو عوض کنم؟ چیکار کنم چجوری رفتار کنم؟

یه صلوات برام بفرستید لطفا حالم خیلی وقته خوب نیست ❤️

اینم بگم ک حس میکنم همه بد نگام میکنن ،یا حس کوچیکی بهم دست میده ، البته از کند کاریام بیشتر فک و فا ...

وقتی عزت نفس و اعتماد به نفس درست بشه اتوماتیک وار رفتارهات و گفتارت درست میشه 

آب رو از سرچشمه باید صاف کرد عزیز دل

منم دقیقا ۴ ساله همچین مشکلی رو دارم نه دوستی برام مونده و نه دختر خاله عمه ای چیزی داریم ک باهاش رفت و آمد کنیم ۱۸ سالمه و واقعا نگرانم 

گاهی وقتا با خودم فکر میکنم با این وضعیت چطور چند سال دیگه ازدواج کنم..طرف چطور می‌تونه یه آدم خسته کسل کم حرف خجالتی و غیر اجتماعی مثل منو تحمل کنه🥲

منم دقیقا ۴ ساله همچین مشکلی رو دارم نه دوستی برام مونده و نه دختر خاله عمه ای چیزی داریم ک باهاش رف ...

تو نت پر از دوره های آموزشی رایگان هست اعتماد به نفس فن بیان 

برنامه طاقچه بی نهایت رو نصب کن کلی کتاب خوب و مفید میتونی با هزینه خیلی کم بخونی 

آروم آروم که رو خودت کار کنی رشد کنی به مرور دوستای خوب هم جذب میکنی

تو نت پر از دوره های آموزشی رایگان هست اعتماد به نفس فن بیان  برنامه طاقچه بی نهایت رو نصب کن ...

آخه مشکل اینجاس

هم چندین دوره فن بیان اساتید مطرح رو شرکت کردم هم دوره عزت نفس رفتم هزینه هر کدوم از اینام واقعا سرسام آمور بوده برام ، هم فیدیبو و طاقچه بی نهایت دارم و هر شب یه پارت کتاب میخونم یا گوش میدم

اما هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده:))