2777
2789
عنوان

پسره میخواست شماره بده ولی من ... 😑

761 بازدید | 13 پست

دیشب کافه بودم 

بعدش که خواستم بلند شم، میز کناریم باهام بلند شد و گفت خانم ازتون خوشم اومده و اگه ممکنه آشنا شیم 

منم از غرور بیجا گفتم قصد آشنایی ندارم 

الان خیلی پشیمونم 😂

بالاخره یه جایی باید آشنا شد دیگه! 

ولی از یه طرف میگم شاید دو روز دیگه به یکی دیگه شماره بده 

اما تصمیم گرفتم ازین به بعد اگه از طرف خوشم اومد، مغرور بازی در نیارم و شمارشو بگیرم 

نظرتونه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عمرا نکن اینکارو! 

پسر خوب میاد جلوی برای خاستگاری نه شماره اونم توی کافه و پارک/:

از بعضیا قشنگ تر خاطراتشونه!🙂🖤....                خودشون دیگه دوس نداری توی زندگیت راه بدیا ،          دیگه جایی برای خودشون نمونده !... اما خاطراتشون هنوز قشنگه...!!(:

اگه با احترام و از روی عقل درخواست بشه خوبه وگرنه آدمی که راه میره و درخواست آشنایی می‌کنه چه ارزشی داره 

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
عمرا نکن اینکارو!  پسر خوب میاد جلوی برای خاستگاری نه شماره اونم توی کافه و پارک/:

پسر خوب با یه نگاه سریع شناخت پیدا نمی‌کنه که بیاد خواستگاری :/

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

اگ دخترم بودی برا کار خوبت جایزه میخریدم😁

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
عمرا نکن اینکارو!  پسر خوب میاد جلوی برای خاستگاری نه شماره اونم توی کافه و پارک/:

حالا خب شاید اینم بیاد خواستگاری 

همون لحظه تو کافه که نمیشه خواستگاری کرد

زندگی زیباست ، ای زیبا پسند ،.                                     زنده اندیشان به زیبایی رسند                                   
2790
2778
2791
2779
2792