2777
2789
عنوان

شوهرم قبلا......

248 بازدید | 15 پست

بچها شوهرم قبل از ازدواج بایه زن که ۴۰ سالشه دوست بوده دختر اون زن از من ۴ ۵ سال بزرگتره .من ۲۱ سالمه شوهرم ۳۱  .تا اینکه چند ماه پیش اون زنه اومد دم خونه ی مامانم و میگفت دامادت منو ول نمیکنه. من وقتی فهمیدم خیلی عصبانی شدم ...شوهرم انقدر قسم خورد که من از وقتی تو رو گرفتم دستم به هیچ نامحرمی نخورده اون میخواد زندگیمونو بهم بزنه .شوهرمم به اون زنه گفته مطمئن باش من انقدر زنمو دوست دارم اونم انقدر منو دوست داره که اگه منو پیش تو هم بگیره قبول نمیکنه ..اونم گفته بود حالا میبینی .شوهرمم گفته هرکاری دلت میخواد بکن ..حالا من چند روزه این زنو بادخترش دیدم انقدر به من نگاه میکنن خیلی مشکوک  نمیدونم چیکار کنم چجوری برخورد کنم اونا فک میکنن من نمیدونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چطور میبینیشون؟آشنان مگه؟؟ یکاری کن نبینیشون کلا حذفشون‌کن

خانما کراپ و تاپ و بادی و جوراب و شال دارم خیلی قیمت مناسب زیر ۱۰۰ تومن..بهم بگید اگه خواستید کانال روبیکامو براتون بفرستم
من نبودم ولی شوهرم قسم میخوره که گفتم

قسمش دروغه ساده لوح. اینجوری گفته تو رو لر به غیرت کنه که اگه چیزی هم ندیدی هیچی نگی. مردا شگردشون همینه. اگه شوهرت اویزونش نمیشد، زنه نمیومد ابروی خودشو ببره. حتما کرم ریخته. 

تو مراسم 

بنظرم بهش نشون بده به شوهرت اعتماد داری و پشتشو خالی نمیکنی .زنه کس وکار نداره ابروشو ببری؟ مردم چه بی حیا شدن

خانما کراپ و تاپ و بادی و جوراب و شال دارم خیلی قیمت مناسب زیر ۱۰۰ تومن..بهم بگید اگه خواستید کانال روبیکامو براتون بفرستم