2777
2789
عنوان

دکتر خوب برای بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 30 پست
دیدی عزیزم؟ گذاشتم برات همونه؟

منظورم صورتش بود گلم اینجا اصلا قیافش معلوم نیس 

منم اینستام باز نمیشه اصلا 😢

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 
عزیزم سبک بینی مورد علاقه خودتو باید پیدا کنی مثلا من کارهای مقدم فر،سمیه طریقت، تا حدودی مجیدی و ن ...

بلاجی و نوری رو هم اطلاع دارید؟ 

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راضی بوده؟ کی عمل کرد؟

آره خیلی راضیه، خوشگل شده 

اگه نیمه فانتزی دوست داری خوبه

یک سال و خورده میشه که عمل کرده 

آره خیلی راضیه،  خوشگل شده  اگه نیمه فانتزی دوست داری خوبه یک سال و خورده میشه که عمل ک ...

اخه ناراضی هم دیدم ازش تو همین نی نی سایت

نمیدونی چقدر ازش گرف؟

میتونی منو باش لینک کنی؟

❤️دوست داشتنت گناه باشد يا اشتباه؛گناه ميكنم تورا بارها به اشتباه❤️
آره خیلی راضیه،  خوشگل شده  اگه نیمه فانتزی دوست داری خوبه یک سال و خورده میشه که عمل ک ...

میشه اگه دوستت مشکلی نداره شمارشو یا آیدی اینستاشو بدی بمن چندتا سوال ازش بپرسم؟

اخه ناراضی هم دیدم ازش تو همین نی نی سایت نمیدونی چقدر ازش گرف؟ میتونی منو باش لینک کنی؟

هیچ دکتری نیست که همه ازش راضی باشن 

همشون ناراضی هم دارن مهم اینه بری کارهاشون رو از نزدیک ببینی و همونجا سوال کنی به مجازی اعتماد نکن زیاد دیدم برا هم میزنن.. 

منم خیلی وقته دنبال دکترم هیچ دکتری نیست خرابکاری نداشته باشه اما کم و زیادش مهمه که یعنی راضی هاش بیشتر از ناراضی هاش باشن... 

نمیدونم عزیزم فکر کنم اون موقع ک ایشون عمل کرد 20 و خورده بود حالا رو نمیدونم چقدره.. ایران نیستش مهاجرت کرده 

هیچ دکتری نیست که همه ازش راضی باشن  همشون ناراضی هم دارن مهم اینه بری کارهاشون رو از نزدیک بب ...

چرا شما نمیری پیش همین دکتر سلطانی فر؟

چرا شما نمیری پیش همین دکتر سلطانی فر؟

من طبیعی دوست دارم به صورتم طبیعی میاد 

سلطانی فر بهم گفت طبیعی عمل نمیکنه 

شما هم طبیعی دوست داری؟ 

من دلیل پزشکیش نمیدونم، ولی یکی از دوستامم عمل کرده، بعضی وقتا خون دماغ میکنه، قرار بود بره پیش دکتر ...

من یازده ساله عمل کردم

فقط همون یک سوراخ که دکتر ازش وارد شده برای عمل

همش خون دماغ میشم

روزی نیس که نشم

من طبیعی دوست دارم به صورتم طبیعی میاد  سلطانی فر بهم گفت طبیعی عمل نمیکنه  شما هم طبیعی ...

ن عزیزم من نیمه فانتزی دوسدارم

دوسدارم بینیم کوچولو بشه