2777
2789
عنوان

قیافه الانم 😐

1205 بازدید | 12 پست

شوهرم گفت بیا بریمبخوابیم گفتم خوابم نمیاد و از این حرفها گفت همینجوری بیا پیشم دراز بکش گفتم باشه دیگه یه کم که گذشت دیدم خوابم نمیبره پاشدم اومدم هال گوشیم دستم بود هنوز صفحشم باز نکرده بودم از اتاق دولا شده میگه منو پیچوندی بری سراغ گوشی خسته نمیشی تو اینقدر دستته یعنی موندم چی بگم فقط گفتم هر موقع تو خسته شدی از این حرفات منم خسته میشم از گوشی یعنی چی واقعا اصا نمیتونم درک کنم راحت تهمت میزنه راحت قضاوت میکنه خوب خوابم نمیادبعد من خیلیکم گوشی دستمه اکثرا دست پسرمه جلو شوهرم که اصلا دست نمیگیرم منم از لجش گرفتم دستم وای مغزم ارور داد به خدا۰😐😐😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😐😑

عکس قیافه 😁 من این مشکلو با مامانم دارم هر وقت میخوام باهاشون حرف بزنم سرشون تو گوشیه .... ادم حس میکنه بی اهمیته خیلی حس بدیه البته شرایط شما فرق میکرده یکم 

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
عکس قیافه 😁 من این مشکلو با مامانم دارم هر وقت میخوام باهاشون حرف بزنم سرشون تو گوشیه .... ادم حس م ...

من فقط دستم بود که ببرم بزنم به شارژ اصلا روشن نبود که صفحه مت خودم بدم میاد اصلا عمرن دست نمیگیرم جلو اون