2777
2789
عنوان

روبیک

209 بازدید | 13 پست

من روبیکامو پاک کروم الان میخام نصب کنم گذر واژه تایید دومرحله ای قبلن گذاشته بودم براش الان میخام وصل کنم باید اونو بزنم میزنم همش مینویسه گذر واژه اشتبا است ولی درحالی ک درسته چیکار کنم آیا با پشتیبانی تماس بگیرم کمکم میکنه

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بمیرمم نصب نمیکنم 

خود نینی یار میگن وقتی اعتقادی به تاپیک ندارید پست نزارید 

واقعا قصدتون چیه ؟؟

وقتی میگن خودت باش یعنی بهترین ورژن خودت باش نه اینکه تمام صفات بدتو رو کنی و بهش بنازی به بهونه ی اینکه خودمم 
خدا نکنه که بمیری  ولی منم نصب نمیکنم هیچ کدوم از برنامه های الکیو

الان ۲۰۰ تا قند شکن نصب کردم با هرکدوم که وصل شد برم اینستا 

ولی اصلا برنامه های ایرانی نمیرم 

﮼بـه‌قلـــب‌ِمهربونت‌افتخار‌کن‌،همه‌همچین‌قلبی‌ندارن🌱
الان ۲۰۰ تا قند شکن نصب کردم با هرکدوم که وصل شد برم اینستا  ولی اصلا برنامه های ایرانی نمیرم& ...

منم اصلا برنامه های ایرانی نمی‌رم به نظرم هرکی نصب کنه خیانت کرده...

چرا ؟ 

چون چند تا جوون اومدن و باهاش کار میکنن ؟؟

البته من روبیکا ندارم. ولی برنامه های دیگه رو دارم 

وقتی میگن خودت باش یعنی بهترین ورژن خودت باش نه اینکه تمام صفات بدتو رو کنی و بهش بنازی به بهونه ی اینکه خودمم 

وا خیانت به کجا😂🤌

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

وا خیانت به کجا😂🤌

آخه میترسن اگه برنامه ایرانی نصب کنن از دوربین گوشی هاشون اینا رو دید بزنن 😆😆

@نی_نی_یار_پنج  

دیدم مد شده هرجا تاپیک یا پست خلاف قوانین میبینن تگ میکنن، گفتم منم انجام بدم  

عرضم به حضورتون که نی نی یار جان.. پست غیر مربوطه در تاپیک ها ممنوع نبود؟

حقیقتا منتظر یک اتمام حجت درست حسابی از طرف شما مسئول محترم هستیم

بِأَیِّ ذَنبٍ قُتِلَت؟!
چرا ؟  چون چند تا جوون اومدن و باهاش کار میکنن  البته من روبیکا ندارم. ولی برنامه های دی ...

من چیکار به اون جوونا دارم ؟!!!!!

حق هرکسی هست که هر برنامه که بخواد ازش استفاده کنه یه چیز پیش پا افتاده ایی هست نمیدونم چرا سختش میکنن 

بعدشم درست استفاده کردن یا نکردن از اون برنامه به شخص برمیگرده پس نمیشه گفت اینستا این جور اینستا اون جور 

تو همین سایتم میبینیم که خیلی از تاپیکا واقعا خوب نیستن 

سلام لطفا طبق عنوان جواب بدین هر وقت گفتن روبیکا امنیت داره یا نه این پست جاش اونجاست ولی تعلیق میشین چون ممنوعه  

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

من چیکار به اون جوونا دارم ؟!!!!! حق هرکسی هست که هر برنامه که بخواد ازش استفاده کنه یه چیز پیش پا ...

من ایتا دارم 

خیلی هم خوبه 

گروه هم داریم 

پس با این فرضیه باید مواد مخدر هم توی مغازه ها پخش کنن ، ولی خود شخص تصمصم بگیره که خوبه یا بد 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز