2777
2789
عنوان

از خودم متنفرم

212 بازدید | 12 پست

رفته بودیم یه محله دور از محله خودمون ینفر ماشینشو بدجا پارک کرده بودوسط خیابون راهوبسته بود ینی واسه گذشتن باید از اون یکی لاین میرفتیم  بعددونفر کنارماشینه بودن شیشه رو آوردم پایین گفتم این ماشین کیه؟ بعد گذشتیم رفتیم بعدمامانم اینا گفتن تونباید میگفتی عیبه آبرومون رف وفلان و بهمان واین چه کاریه کردی گذشتیم رفتیم دیگه ندونسته کاری کردی و...وواقعا حس میکنم خیلی خرم الان کاش هیچی نمیگفتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وااااا

چه فکرایی

همشم بخاطر خانوادته

تو کار بدی نکردییی اینقدر خودتو سرزنش نکنننن

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       
اخه مهمونم داشتیم کنارمون کنار اون این هنه حرف زدن بهم

وا کار بدی نکردی .بعضی وقتا پیش میاد که ادمو جلوی جمع کوچیک کنن.ولی تو نباید از خودت بدت بیاد که.کسی که بهت اون حرفو زد باید یادبگیره توی جمع چیزی نگه که کوچیکت کنه. 

خرمالو خشکه هانیانگم

خب یکی از همسایه های مامان منم وسط کوچه پارک کرده بود من اعصابم خورد میشع  فکر میکنن کوچه براشونه کلا راهو بند میارن گفتم مگه وسط کوچه چای پارک کردنه مامانمم گف حالا خو ایراد نداره ی کم بدم اومد میتونسم با لحن بهتری برخورد کنم 

ادما تو اعصبانیت ی کم از کوره در میرن منم وقتی میبینم یکی حقو ناحق میکنه کفری میشم 

و الا هیچی مث مهربونی و گذشت برد نمیکنه