2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط و فقط هرچی بخوام از خدا میخوام اونم مستقیم بدون واسطه همیشه هم هوامو داشته همیشه هم بهترین راهو ...

ولی عزیزم هیچ اشکالی نداره بنده های خدا که بهش نزدیک تر هستن رو واسطه کنیم خیلی وقت ها زود تر حواب میده البته که اول و آخر خدا حاجت رو میده

ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️
تو کاری به بقیه نداشته باش من مطمئنم اگر به یک آدم بزرگ متوصل بشی حتما حاجت میده

برای خودم نیست ,برای یه آشنای نزدیکه,۳۴سالشه,واقعا از هر طرف تحت فشاره,باباش,اقوام و ...

تو کاری به بقیه نداشته باش من مطمئنم اگر به یک آدم بزرگ متوصل بشی حتما حاجت میده

ماهم عزیزم به ادمهای بزرگ متوسل شدیم و ازشون درخواست کردیم واسطه بشن 

اونا پیش خدا  عزتشون بیشتره 

خواهش میکنم فقط نگین وقتش نیس نگین حکمت نگین صبر چون دیگه تحمل ندارم

تو نی نی سایت دیدم که یه نفر گفته بود یک شهید بزرگوار هستن به نام نوید صفری و ایشون در وصیت نامشون گفتن اگر کشی از طرف ایشون چله زیارت عاشورا بگیره و به اباعبدالله هدیه کنه ایشون هم هر طور شده حاجتشون رو میگیرن

من اگر خوب اگر بد تو برو خود را باش...  
الهی بمیرم من هرجاتورودیدم همه نذری کردی حاجت نگرفتی😟

منطقی ترین جمله بود.

کابر آقا.    میزان پیشرفت یک جامعه را میتوان از جایگاه اجتماعی جنس مونث مشاهده کرد.
ولی عزیزم هیچ اشکالی نداره بنده های خدا که بهش نزدیک تر هستن رو واسطه کنیم خیلی وقت ها زود تر حواب م ...

من وقتی از بابام چیزی بخوام نمیگم جون آبجیم بده بخاطر آبجیم بده بابام انقد منو دوس داره ک بخاطر خودم میده خدا هم انقد بنده هاشو دوس داره ک مطمئنم بدون واسطه میده فقط باید با تمام وجود بخوای همین

خداجونم شکرت 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز