2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مشاور شو .آموزش و فروش محصولات آرایشی و بهداشتی برند جهانی 

تمایل داری توی شرکت معتبر و با سابقه ۱۰۰ ساله کار کنی 

بدون سرمایه گذاری و بدون محدودیت زمانی و مکانی بدون خرید اجباری؟؟؟

سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰 
نه

همه فکر میکنن نتورکر شدن بده اما اگر بدونن سابقه ۱۰۰ ساله داشتن ی شرکت چقدر مهمه و نشون دهنده ی کیفیت بالای محصولاتشه ،کلا نظرشون عوض میشد 

نظرت کاملا قابل احترامه دوست عزیز 😉

سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰 
همه فکر میکنن نتورکر شدن بده اما اگر بدونن سابقه ۱۰۰ ساله داشتن ی شرکت چقدر مهمه و نشون دهنده ی کیفی ...

من پنبه ریز و نفیس دوس ندارم🙂 بعدم بجز اینجا جایی کار نمیکنه که من بتونم تبلیغ کنم دوست و فامیل درست حسابیم ندارم

به درک اسفل السافلین

من پنبه ریز و نفیس دوس ندارم🙂 بعدم بجز اینجا جایی کار نمیکنه که من بتونم تبلیغ کنم دوست و فامیل درس ...

عزیزم من از شرکتی حرف میزنم که خودتون از بچگی تا الان مصرف کننده ای شرکت هستید مثلا سی گل ،بی بی کر ،بادی کر ،کامان و ...

همینکهدبرای مصرف خودت ی تیر دو نشون بزنی بده ،اینجوری هم برای خودت خوبه هم اطرافیانت ببینن محصول خوب داری ازت نمیخرن ؟؟

سختش نکن هر چقدر سخت فکر کنی همون میشه😉❤

من پنبه ریز و نفیس دوس ندارم🙂 بعدم بجز اینجا جایی کار نمیکنه که من بتونم تبلیغ کنم دوست و فامیل درس ...

من برند تراست از شرکت مهلران رو میگم هم کیفیتش خوبه هم قیمتش 

رضایت مشتری ۹۸ درصدی داره و بیش از ۹۰ درصد محصولات هتل ها رو تامین میکنه 

خودت ی مقایسه بکن 

نه نمیخرن

تو به اقتصاد خانوادت فکر کن 😉

اونا هم میان 

باور کن برای من هم همینطور بود فکرشو نمیکردم جاریم ازم خرید کنه چون همیشه خارجی استفاده میکرد اما کادو بهش کرم دست و بدن و شامپو بدن دادم خودش اومد برای موهاش سرم کراتین خرید ازم☺

2827
2791
2779
2792