2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشاور شو .آموزش و فروش محصولات آرایشی و بهداشتی برند جهانی 

تمایل داری توی شرکت معتبر و با سابقه ۱۰۰ ساله کار کنی 

بدون سرمایه گذاری و بدون محدودیت زمانی و مکانی بدون خرید اجباری؟؟؟

سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰 
نه

همه فکر میکنن نتورکر شدن بده اما اگر بدونن سابقه ۱۰۰ ساله داشتن ی شرکت چقدر مهمه و نشون دهنده ی کیفیت بالای محصولاتشه ،کلا نظرشون عوض میشد 

نظرت کاملا قابل احترامه دوست عزیز 😉

سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰 
همه فکر میکنن نتورکر شدن بده اما اگر بدونن سابقه ۱۰۰ ساله داشتن ی شرکت چقدر مهمه و نشون دهنده ی کیفی ...

من پنبه ریز و نفیس دوس ندارم🙂 بعدم بجز اینجا جایی کار نمیکنه که من بتونم تبلیغ کنم دوست و فامیل درست حسابیم ندارم

به درک اسفل السافلین

من پنبه ریز و نفیس دوس ندارم🙂 بعدم بجز اینجا جایی کار نمیکنه که من بتونم تبلیغ کنم دوست و فامیل درس ...

عزیزم من از شرکتی حرف میزنم که خودتون از بچگی تا الان مصرف کننده ای شرکت هستید مثلا سی گل ،بی بی کر ،بادی کر ،کامان و ...

همینکهدبرای مصرف خودت ی تیر دو نشون بزنی بده ،اینجوری هم برای خودت خوبه هم اطرافیانت ببینن محصول خوب داری ازت نمیخرن ؟؟

سختش نکن هر چقدر سخت فکر کنی همون میشه😉❤

من پنبه ریز و نفیس دوس ندارم🙂 بعدم بجز اینجا جایی کار نمیکنه که من بتونم تبلیغ کنم دوست و فامیل درس ...

من برند تراست از شرکت مهلران رو میگم هم کیفیتش خوبه هم قیمتش 

رضایت مشتری ۹۸ درصدی داره و بیش از ۹۰ درصد محصولات هتل ها رو تامین میکنه 

خودت ی مقایسه بکن 

نه نمیخرن

تو به اقتصاد خانوادت فکر کن 😉

اونا هم میان 

باور کن برای من هم همینطور بود فکرشو نمیکردم جاریم ازم خرید کنه چون همیشه خارجی استفاده میکرد اما کادو بهش کرم دست و بدن و شامپو بدن دادم خودش اومد برای موهاش سرم کراتین خرید ازم☺