2777
2789
عنوان

کاش بودی

215 بازدید | 11 پست

کاش نمی رفتی کاش قلبم انقدر پر از حسرت و درد و غم نبود کاش غم عشق انقدر بزرگ نبود کاش دختر قوی که همیشه بهش افتخار میکردی الان انقدر ضعیف نبود کاش بعد رفتنت خدا کنار این دختر به غم نشسته بود کاش همه چیز فقط یه خواب بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک سال و نیمه وضع من همینه دارم به این نتیجه میرسم عشقدکمرنگ نمیشه مثل درخته هرروز بیشتر ریشه میکنه ...

فراموش نمیشه باید پذیرش کنی که نداریش و به زندگیت برسی . 

منم مشکل تو رو دارم . 

یک سال و نیمه وضع من همینه دارم به این نتیجه میرسم عشقدکمرنگ نمیشه مثل درخته هرروز بیشتر ریشه میکنه ...

درکت میکنم عزیزدلم💔سر خودتو شلوغ کن.

حالا به هر طریقی...

یکم که بگذرع آروم آروم خودت متوجه میشی  رنگ زندگیت تغییر کرده 🥲

باید همین کارو بکنم

اره قطعا 

درس بخون‌.باشگا برو .کلاس برو 

خیلییییی کارا هس ک بتونی وقتتو باهاش پر کنی 

اونموقه دغدغه های جدید داری .با آدمای جدید در ارتباطی و حالت خیلی بهتر میشه 

اره قطعا  درس بخون‌.باشگا برو .کلاس برو  خیلییییی کارا هس ک بتونی وقتتو باهاش پر کنی&nbs ...

سعی میکنم میدونی درد من چیه من کلی زحمت کشیدم فراموشش کنم این ترم یه همکلاسی اومده چهره اش صداش حرف زدنش عقایدش کپی طرف قبلیمه داغ دلم تازه شده کاش میشد از این دانشگاه بزم کاش حداقل خوشگل بودم تا جذبش کنم

چندساله؟

بعد از چندماه برگشت رفت نتونستم فراموش کنم یک سال دنبالش بودم برگرده برنگشت 5 ماهه به طول کامل قطع کرده ارتباط ام رو

البته اون ادم درستی نبود نمیدونم چرا عاشق شدم . 

حدودا یک سال و 5 ماهه نتونسم فراموش کنم و هرکی بعد از اون اومد و صدالبته بهتر نشد علاقه ای داشته باشم بهش و کمتر از یک هفته کات شد . 

خودم درگیر کار و درس و زندگی و صدتا چی دیگه کردم خب حس ام کم نمیشه مخصوص شب موقع خواب  ... ولی باز بهتره برای روحیه بیکار نباشی بهتره ... 

باید سعی کنی ببخشی منم دارم سعی میکنم اول خودم بعد اون رو ببخشم تا اثرش کمتر بشه