2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسي عزيز تيرگي ب سن ربطي نداره دلايلش: ١_ژن ٢_پوشيدن لباس زير تنگ و جنس نفتي(نخي پوش و گشاد) _مر ...

مرسی از توضیحت❤️

ولی منم انتظار خیلی سفیدی ندارم 

فقط به رنگ طبیعی خودش که صورتیه بیاد کافیه🚶🏻‍♀️

همه جا رو ک نمیدونم ولی من وقتی بخام انجام بدم بوشهر یا شیراز میرم چون این دوتا شهر زیاد رفتو امد&nb ...

آها مرسی عزیزم 

بعد ب نظرت هزینه بالایی هم داره

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت
اوهوم موافقم اینا بهانشونه

ولله دقیقا

وقتی اعتماد بنفس داشته باشی و واسه خودت ارزش قائل باشی

هیچکس نمیتونه ازت ایرادی بگیره و ارزشتو بیاره پایین

من اولین باری ک همسرم بدنم دید اصلا خجالت اینا نکشیدم معذب نبودم خیلی اعتماد بنفس داشتم تا الان ک ۱۰ ساله زنشم هیچ مشکلی برام پیش نیومده دیوونه وار عاشقمه  و عشق خیلی بالاتر از همچین مسأله های پیش پا افتادست

ولی تـــو بودنِت انقدر قشنـگه که من قربونِ هرلحظه بودنـِت کنارم برم 💍♥️A
آها مرسی عزیزم  بعد ب نظرت هزینه بالایی هم داره

هزینه ی بالایی شاااید مثلا اگه جلسه ای باشه بگن هر جلسه ی تومن ! هزینه ها تو جاهای مختلف متفاوته . ولی من واقعا برام مهم نیس الان نمیتونم از خونه دور بشم ولی وقتی با نامزدم عقد کردم و تونستم برم شهرای دیگه حتمااا انجامش میدم چون بدنم خیلی صاف و سفیده و این تکه ک تیرگی دارم اعصابمو خراب میکنه قیمتش برام مهم نیس 

«تماس با زندان برقرار شده ، تماس گیرنده زندانی میباشد» امیدوارم هیچوقت این صدا 👉🏿رو از پشت تلفن نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعام کنید💔/امضای قبلیم رو پاک کردم اما تو تاپیکا راجع بش توضیح دادم ! خدا جونم به خودت قسم من اگه جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔
اسم لیزرش چیه؟

نمیدونم ی بار زده بودم گوگل الان اسمش یادم رفته بخدا . 

«تماس با زندان برقرار شده ، تماس گیرنده زندانی میباشد» امیدوارم هیچوقت این صدا 👉🏿رو از پشت تلفن نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعام کنید💔/امضای قبلیم رو پاک کردم اما تو تاپیکا راجع بش توضیح دادم ! خدا جونم به خودت قسم من اگه جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔
هزینه ی بالایی شاااید مثلا اگه جلسه ای باشه بگن هر جلسه ی تومن ! هزینه ها تو جاهای مختلف متفاوته . و ...

خب خوبه 

فوقش ماهی یه باره بری 

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت
اسي عزيز تيرگي ب سن ربطي نداره دلايلش: ١_ژن ٢_پوشيدن لباس زير تنگ و جنس نفتي(نخي پوش و گشاد) _مر ...

ببخشید ژیلت استفاده نکنیم بخایم از واجبی اینا استفاده کنیم باید دوهفته صبر کنیم موها بزرگ شن 

بعد اون حین اگه خواستیم رابطه داشته باشیم ماهایی که تازه ازدواج کردیم یه جوریه خوب 😭

ببخشید ژیلت استفاده نکنیم بخایم از واجبی اینا استفاده کنیم باید دوهفته صبر کنیم موها بزرگ شن  ...

خب استفاده هم میکنید کمترش کنید نسبت ب تعداد دفعات قبل 

شما اگ مرتب پودر بزنی ب مرور ریشش میسوزه کمتر درمیاد و ازین معضل نجات پیدامیکنید 

این مابین اگ موی زائد در اومده مناسب پودر نبود با ژیلت بزنید ضمنا بعد از هر بار شیو‌با روغن نارگیل طبیعی چرب کنید اینم موثره

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
خب استفاده هم میکنید کمترش کنید نسبت ب تعداد دفعات قبل  شما اگ مرتب پودر بزنی ب مرور ریشش میسو ...

خب دلم میخاد پودر بزنم اما یهو اونقدری بزرگ نشده ک بخایم پودر بزنیم بعد عذر میخام یهو رابطه میخایم داشته باشیم مجبورم ژیلت استفاده کنم هوف مرسی بابت راهنمایی هاتون 

خب دلم میخاد پودر بزنم اما یهو اونقدری بزرگ نشده ک بخایم پودر بزنیم بعد عذر میخام یهو رابطه میخایم د ...

بله متوجه منظورت هستم 

برا همين ميگم زماني ك خيلي بزرگ نشده با ژيلت بزنيد اما سعي كنيد تعداد استفاده از ژيلت رو كمتر كنيد 

(هميشه ك نميشه ادم كاملا شيوشده باشه البته بازم بستگي ب خواسته همسر و خود طرف داره)يسريا هستن ك با ي ذره مو داشتن در ناحيه موقع رابطه هم مشكلي ندارن!اون موقع شما ميتونيد بزاريد بلند شه با پودر شيو كنيد

در نهايت همون كاريو انجام بدين ك صلاح ميدونيد من در حد تجربه و شنيده هام سعي كردم كمكي كرده باشم🤓🍃🚶🏻‍♀️

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️