2777
2789

جز لیزر سفید کننده هیچ روشی تاثیر نداره 

«تماس با زندان برقرار شده ، تماس گیرنده زندانی میباشد» امیدوارم هیچوقت این صدا 👉🏿رو از پشت تلفن نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعام کنید💔/امضای قبلیم رو پاک کردم اما تو تاپیکا راجع بش توضیح دادم ! خدا جونم به خودت قسم من اگه جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔
مگه دزدی کردی خواهر من؟ تیرگی بیکنی مگه چیز عجیبیه همه همینن .  مثل اینکه بگی من چرا دست و پا ...

بخاد نخاد همینه 

چ پرو اون مردا   خودشون با اون بیضه های سیاه و حال بهم زنشون فکر کردن خیلی سرترن مثلا؟؟

ولی تـــو بودنِت انقدر قشنـگه که من قربونِ هرلحظه بودنـِت کنارم برم 💍♥️A

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انجام دادی شما ؟

ن ولی قراره انجام بدم 

خیلیا رو دیدم خیلی چیزا استفاده کردن تاثیری نداشت اما خب اکثرا گفتن لیزر تاثیر داره

«تماس با زندان برقرار شده ، تماس گیرنده زندانی میباشد» امیدوارم هیچوقت این صدا 👉🏿رو از پشت تلفن نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعام کنید💔/امضای قبلیم رو پاک کردم اما تو تاپیکا راجع بش توضیح دادم ! خدا جونم به خودت قسم من اگه جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔

اسي عزيز تيرگي ب سن ربطي نداره

دلايلش:

١_ژن

٢_پوشيدن لباس زير تنگ و جنس نفتي(نخي پوش و گشاد)

_مرطوب بودن ناحيه

_استفاده از ژيلت

شما مبتوني از ب جاي ژيلت از پودر بهداشتي استفاده كني ك بي تاثير نيس

طبق شنيده هايي ك موثر بوده براشون سيب زميني رنده شده بزاريد در ناحيه ب مدت٢٠مين بعد بااب ولرم بشوريد

حناي بيرنگ و ماست كم چرب مخلوط كنيد خميري شد بزنيد در ناحيه ب مدت١٥ يا ٢٠ مين

حداقل هفته اي دوبار استفاده كنيد بي تاثير نيس

اما انتظار نداشته باشيد سفيد برفي ميشيد و من الله توفیق🤓😐🚶🏻‍♀️

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
ن ولی قراره انجام بدم  خیلیا رو دیدم خیلی چیزا استفاده کردن تاثیری نداشت اما خب اکثرا گفت ...

فک نکنم همه جا این دستگاه روشن کننده رو داشته باشی؟

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت
فک نکنم همه جا این دستگاه روشن کننده رو داشته باشی؟

همه جا رو ک نمیدونم ولی من وقتی بخام انجام بدم بوشهر یا شیراز میرم چون این دوتا شهر زیاد رفتو امد دارم. تو شهر خودمون میدونم اگرم داشته باشن حرفه ای نیستن 

اخ گفتی . یاده اون جمله میوفتم که میگه گدا و اینمهمه ادا

منم تیرگی دارم اصلا مهم نیست کسی ک توروبخاد اینا واسش بی ارزشن 

رابطمم خیلی خوبه عالی  تا حالا اصلا هیچی هم نگفته همسرم 

مردا عاشق زنی ان ک گرم مزاج باشه رنگ‌پوست اصلا مهم نیست

ولی تـــو بودنِت انقدر قشنـگه که من قربونِ هرلحظه بودنـِت کنارم برم 💍♥️A