2789
عنوان

همکلاسی جدید

179 بازدید | 9 پست

من قبلا توی رابطه طولانی مدت بودم که خیلی طرفم رو دوست داشتم و اون به دلایلی بی خبر رفت و ازدواج کرد خیلی زحمت کشیدم برای فراموش کردنش اما از ترم پیش یه همکلاسی جدیدی اومده که قیافه عقایدش همه چیزش کپی عشق قبلی منه از وقتی این اومده دیوونه شدم من جذاب و خیلی خوشکل هم نیستم بتونم جذبش کنم چیکار کنم از درس و زندگی افتادم

حتی اگه اینو جذب کنی تو یکی دیگه رو میخوای تو دلت..

و چون این شبیهش هست میخوای جذبش کنی..

در واقع اینجوری میشی یه آدم خیلی پست که چون طرف شبیه عشقت بود اینکارو کردی:)

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حتی اگه اینو جذب کنی تو یکی دیگه رو میخوای تو دلت.. و چون این شبیهش هست میخوای جذبش کنی.. در واقع ...

میدونم ولی حال بدم رو چیکار کنم؟ گاهی میگم کاش خدا یکم از چیزهایی که دختر های دیگه دارن رو به منم میداد تا انقدر عذاب نکشم

میدونم ولی حال بدم رو چیکار کنم؟ گاهی میگم کاش خدا یکم از چیزهایی که دختر های دیگه دارن رو به منم می ...

گل! عشق ربطی به خوشگلی و زشتی اینا نداره..

اون حتما عاشقش شده که با اون ازدواج کرده:)

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

گل! عشق ربطی به خوشگلی و زشتی اینا نداره.. اون حتما عاشقش شده که با اون ازدواج کرده:)

نمیدونم شاید ولی کاش بعد سه سال قول و تعهد و حرفای خوب میومد برام توضیح میداد و میرفت باور کن کلمه پیدا نمیکنم تا از دردم بگم

نمیدونم شاید ولی کاش بعد سه سال قول و تعهد و حرفای خوب میومد برام توضیح میداد و میرفت باور کن کلمه پ ...

🙁🙁میفهممت..

رفتن یهویی سخته..

خیلی سخت