2777
2789
عنوان

همه دلایل گرفتن یا نگرفتن تولد یک سالگی 🎂

| مشاهده متن کامل بحث + 2099 بازدید | 43 پست
واقعاً؟ دو دلم کردی ؟ پسر گلت اذیت نشد . میشه بیشتر توضیح بدی بزرگ یعنی چطوری چه کارا کردی چند نفر ب ...

نه اصلا اذیت نشد، خوابش رو تنظیم کردم، جوری که توی تالار بیدار شد، کلیپش رو هم هفته قبلش آماده کرده بودیم تا خسته نشه اون روز، تقریبا 150 تا مهمون داشتم

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از همون سال اول تبدیل به یه عادت نکن!   من هر بار قبل تولد بچم مادرشوهرم یه بحث راه می‌اند ...

😂😂😂

الهی آن ده که آن به 🧿🤍مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید 🧿🤍

بچه ها من نتم قطع میشه تا الان نت نداشتم . لطفاً راهنماییم کنید . در خصوص تم و در نظر هم داشته باشید هوا سرده آخر آذر ماه . 

الهی آن ده که آن به 🧿🤍مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید 🧿🤍
اینم اوکیه توی پارکم میتونی بگیری 

آقاااااااا اول زمستون تو پارک 😁

تا اینجا به نظرم گرفتن به جشن کوچیک 10_15 نفره تو خونه و چند روز قبلش رفتن به آتلیه و درست شدن کلیپ منطقی باشه 

آهااااا و مبلغی رو کنار گذاشتن برای گرفتن هدیه ای که تا همیشه بمونه مثلاً به تیکه طلا کوچولو

من نگرفتم واسه یکساله‌گی بچه هام

هم بچه اذیت میشه هم اذیت میکنه هم هیچی یادش نمیمونه

فقط بردم اتلیه

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

و اما قسمت شیرین و پرماجرا تم تولد . تم کیک و رنگ لباس مامان بابا و کوچولو؟ شما چیکار کردین و چه پیشنهادی دارید؟

من نگرفتم واسه یکساله‌گی بچه هام هم بچه اذیت میشه هم اذیت میکنه هم هیچی یادش نمیمونه فقط بردم اتلی ...

وای چه عالی . لطفاً بهم بگو که واسه آتلیه چیکار کردین . چقدر هزینه شد . تم چی بود ؟