سلام عزیزای دل . دخترم آذر ماه تولد یک سالگیشه میخواستم بدونم نظر شما در مورد گرفتن یا نگرفتن تولدش چیه ؟ دو دلم جشن بگیرم براش یا نه . ممنون میشم راهنماییم کنین 🙏💕
الهی آن ده که آن به 🧿🤍مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید 🧿🤍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من برای پسرم تولد یکسالگیش رو بزرگ گرفتم و واقعا خوشحالم و پشیمون نیستم، چون اولین جشن تولد بود و واقعا یادگاری خوبی براش، موند
پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم
اگه توانایی جسمی و مالیشو داری بگیر چون هم خیلی هزینه برداره هم خیلی انرژیتو میگیره
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
از همون سال اول تبدیل به یه عادت نکن! من هر بار قبل تولد بچم مادرشوهرم یه بحث راه میانداخت که باید یه تولد حسابی بگیری و فامیل هامون دعوت کنی و شام بدی! همش می خواستم بگم تو یه عروسی برای پسرت نگرفتی بعد انتظار داری من هر سال اندازه یه عروسی خرج کنم و فامیلت شام بدم!
بقیه سال ها رو فقط خانوادگی گرفتم و هر سال بردمش آتلیه و براش کلیپ درست کردیم
پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم
ولی برنامه برای امسالم اینه توعم اگه میخوای اینکارو بکن مامان بابات و خواهر برادرتو دعوت کن کافه یا ...
من تولد دوسالگی پسرمو توی رستوران گرفتم اونجا شاه نشین های چوبی بزرگ که کلبه ای هست داره تعدادمون ۲۰ نفری بود برای شام بود کیک سه طبقه گرفتم که بنظرم اشتباه کردم کیکم تم جنگل بود شد ۱۸۰۰ فقط قیمتش و بیشترش فوندانت و دیزاین بود بادکنک ارایی برام همونجا سفارش دادم انجام شد خوب تم و بادکنک ارایی بود نیازی به اتلیه نبود به نظرم عکاسم اوردم
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️