2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 41 پست

به نظرم باهاش بحث نکن. اول هر کاری برو یه مشاور خوب پیدا کن. هر چیزی یه راه حلی داره. اگه از راهش واردبشی حل میشه اما اگر عکس العمل اشتباه داشته باشی بدتر میشه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر دخترام حالا میشه بگید چکار کنم چه رفتاری بااین آدم داشته باشم

واقعا میخواید دختراتون دست این ادم تربیت بشن؟وقتی بزرگتر بشن و بفهمن باباشون خائنه چه حسی به زندگیتون خواهند داشت؟ تنها رفتاری ک شما باید داشته باشی اینه ک بری سر کار ویه حرفه یاد بگیری چندسال بعد ک از نظرمالی مستقل شدی طلاقتو بگیری

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟

هیچوقت فراموش نمیکنم ۱۲ سالم بود توی صف ایستاده بودم یه نفر از پشت خودشو چسبوند بهم... از ترس سرجام خشک شده بودم و تمام بدنم یخ زده بود..حتی نمیتونستم حرفی بزنم..

حالا شما داری با یه متجاوز زندگی میکنی باهاش میخوابی و براش غذا میپزی...تازه امیدوارم هستی برا دخترات پدری کنه!!

هیچوقت فراموش نمیکنم ۱۲ سالم بود توی صف ایستاده بودم یه نفر از پشت خودشو چسبوند بهم... از ترس سرجام ...

چکار کنم مخم اصلا کار نمیکنه مخام بمیرم راحت شم منم مخام کمکم کنید چکار کنم یازندگیم درست شه یااز شراین زندگی خلاص شم میترسم بچهامو تنهابزارم طلاق بگیرم بچه‌ام پیشش اذیت بشن آدم نیست که با بچش بازی کنه بغلشون کنه

الان برم دادگاه بگم به چه دلیلی مخام طلاق بگیرم آخه مدرکم ازش ندارم 

اول باید به اندازه کافی ازش مدرک جمع کنی..از چت وپیامکاش گرفته تا عکس و فیلم و ضبط صداش وقتی داره راجب کثافت کاریاش برات میگه..چون این کارا هنجار شکن هستن و ابرو خانوادگی و شئونات کل خانواده رو زیر سوال میبرن حق طلاق بهتون داده میشه ولی باید حتما بتونین ثابت کنین و چت و  پیامک خالی براش کافی نیست

بعد ازینکه مدارک کافی جمع کردید باید واسه رابطه نامشروع ازشون شکایت کنین و وقتی محکوم شدن دادخواست طلاق بدید

و همین الان هم میتونید برای عدم پرداخت نفقه و خرجی زندگی هم شکایت کنید و قانون مجبورش میکنه نفقه رو بده و اگه نداد طلاقتون میدن