2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 41 پست
منم دیگه هر اتفاق افتاد به مامانم نگفتم الانم یبار که باشوهرم شب رفته بودیم بیرون یه زنه تواتوبان وا ...

باریکلا عجب زن پایه ای😍😍😒

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بعدن به پدر شوهرم اینا گفتم اونام عین ماست هیچی به پسرش نگفت منم بخاطر اون مسله باشوهرم دعوا نکردم و ...

آخرش رو درست نفهمیدم!

گفتی شما رفتین نگه داشتید جلوی زنه اون سوار نشد؟

بعد امدید خونه یا شوهرت بازم حرفی زد؟

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤                                    من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد یبار تولایف به زنه نوشت عشقم منم باش دعوا کردمو گریه کردم گفت غلط کردم اونم به پدر شوهرم گفت شوهرمم بود پدر شوهرم گفت تولایف بود کنارش که نبوده منم گفتم اگه منم تو لایف به یکی بگم عشقم بازم همین حرفو میزنید اونم ساکت شد

بعد یبار تولایف به زنه نوشت عشقم منم باش دعوا کردمو گریه کردم گفت غلط کردم اونم به پدر شوهرم گفت شوه ...

عزیزم خیانت خیانته چه تو لایو چه گوشه خیابون چه هر قبرستونه دیگه ای 

وای مردم چه خوب بلدن ماست مال کنن 

هربارم بیرون ازخانه میرم زن دختر میبینه قربان صدقش میره  دوستام که میاد یاباهاشون حرف میزنن میگن یکشو برام ردیف کن الان دیشبم رفته نمایشگاه اونجام شلوغ بوده اینم باسن دختره رو دستمالی کرده دخترم هیچی نگفته بعدترش اینه که میاد به خودم میگه آخرشم میگه تومثلی رفقیمی

آخرش رو درست نفهمیدم! گفتی شما رفتین نگه داشتید جلوی زنه اون سوار نشد؟ بعد امدید خونه یا شوهرت باز ...

آره خب من 16 سالم بود عروسی کردم خیلی هم دختر چشم گوش باز ی نبودم که بفهمم برام مهم باشه مامانمم بشدت مخالف طلاق بود 

کل مردا هیز و خیانتکار شدن متاسفانه حالا یکی آشکارا هیزی میکنه یکی مخفی کاری داره زیاد غصه نخور

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
آره خب من 16 سالم بود عروسی کردم خیلی هم دختر چشم گوش باز ی نبودم که بفهمم برام مهم باشه مامانمم بشد ...

خوب چرا انقدر زود بچه اوردی

حالا که بچه داری به نظرم بساز و زندگی کن 

اول با ی مشاوره صحبت کن زندگیت رو از اینی که هست بهتر کن 

حالا اسی ی سوال دارم ازت

شوهرت آدمه شوخیه؟!

اگه شوخ باشه شاید واسه شوخی و خنده گفته منظوری نداشته درکل چه شخصیتی داره از این هاس که چشمش دنبال این و اونه یا چشم پاکه؟

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤                                    من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂
خوب چرا انقدر زود بچه اوردی حالا که بچه داری به نظرم بساز و زندگی کن  اول با ی مشاوره صحبت کن ...

اخلاقش جدیه گفتم آدم چشم چرونه ولی یبار یزنه 50 ساله بهش پیام میداد کجای خوبی اینا اینام جوابشو نداد زنه گم شد رفت