2777
2789
عنوان

کمککککک

160 بازدید | 15 پست

بچه ها

بینیم کیپ شده

ابریزش دارم

گلوم و گوشم میخاره

ینی ویروسه؟

حالم بده چیکار کنمممممممم😭😭

اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام فقط پنی سلین بزن پیش دکتر خوب بشی ویروسی هس همرودرگیر کرد. ابجی

من بعد دو سه سال اولین باره سرماخوردم

خیلی عجیب هست مطمئنم ویروسه

میترسم نگرانم😭😭

بله ویروسه انفولانزا عراقی  خیلی هم واگیر داره تو خانه ماسک بزن به دیگران انتقال ندی

ماسک میزنم خیلی بده

حالمو گرفته ابریزش بینی زیادددددد

بیحالی سردرد

کلا یه ویروس اومده داداش منم درگیرش بود دیروز بردنش دکتر ، منکه فقط دماغم کیپه خیلی بده نمیدونم با همون یه سوراخی دماغم نفس بکشم یا با دهنم😂

همه چیزهای از دست رفته یک روز برمیگردند، اما درست وقتی ک یاد میگیریم بدون اونها زندگی کنیم...
سریعا با آب ولرم قرقره آب نمک کن.جای گرم.نوشیدنی گرم استراحت.ب خصوص چای آویشن.عسل چای سیاه

مرسی عزیزمممم چشم

من بعد دو سه سال اولین باره سرماخوردم خیلی عجیب هست مطمئنم ویروسه میترسم نگرانم😭😭

من گرفتم.... رفتم پیش دکتر عمومی اشنا بود سرم وپنی سیلین قاطی کرد بهم زد 5دقیقه بعدش خوب شدم الان فقط گلوم درد میکرد اب نمک غرغره کردم خوب شدم

کلا یه ویروس اومده داداش منم درگیرش بود دیروز بردنش دکتر ، منکه فقط دماغم کیپه خیلی بده نمیدونم با ه ...

ااااخ منم بخدا

سوراخ بینیم سمت چپ کیپ شده ابریزش داره

چشمم میسوزه نمیدونم چ مرضیه

منم الان درگیرشم  آنقدر حالم بد که خوابم نمیره کلا سه روز شدید کم کم خوب میشی دکتر باید بری چرک ...

من اولش بیرون روی داشتم امروز رفتم دکتر سرم زدم برای دلدردم،بعد اومدم خونه کم کم گلو درد و ابریزش شروع شد

فردا هم باید برم برای وضع گلو و دماغم

ااااخ منم بخدا سوراخ بینیم سمت چپ کیپ شده ابریزش داره چشمم میسوزه نمیدونم چ مرضیه

عزیزم پاییزه دیگه همش ویروس و مریضی 

همه چیزهای از دست رفته یک روز برمیگردند، اما درست وقتی ک یاد میگیریم بدون اونها زندگی کنیم...