مینولیا مدیر استارتر عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 3380 عنوان کمککککک 160 بازدید | 15 پست بچه هابینیم کیپ شدهابریزش دارمگلوم و گوشم میخارهینی ویروسه؟حالم بده چیکار کنمممممممم😭😭 اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸 1401/07/22 | 04:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نول عضویت: 1398/12/08 تعداد پست: 280 برو دکتر سلام فقط پنی سلین بزن پیش دکتر خوب بشی ویروسی هس همرودرگیر کرد. ابجی
golnar89 عضویت: 1400/01/20 تعداد پست: 17 بله ویروسه انفولانزا عراقی خیلی هم واگیر داره تو خانه ماسک بزن به دیگران انتقال ندی
مینولیا مدیر استارتر عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 3380 سلام فقط پنی سلین بزن پیش دکتر خوب بشی ویروسی هس همرودرگیر کرد. ابجی من بعد دو سه سال اولین باره سرماخوردمخیلی عجیب هست مطمئنم ویروسهمیترسم نگرانم😭😭 اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸
مینولیا مدیر استارتر عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 3380 بله ویروسه انفولانزا عراقی خیلی هم واگیر داره تو خانه ماسک بزن به دیگران انتقال ندی ماسک میزنم خیلی بدهحالمو گرفته ابریزش بینی زیاددددددبیحالی سردرد اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸
hxylcz عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 420 سریعا با آب ولرم قرقره آب نمک کن.جای گرم.نوشیدنی گرم استراحت.ب خصوص چای آویشن.عسل چای سیاه
taniya2212 عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 514 کلا یه ویروس اومده داداش منم درگیرش بود دیروز بردنش دکتر ، منکه فقط دماغم کیپه خیلی بده نمیدونم با همون یه سوراخی دماغم نفس بکشم یا با دهنم😂 همه چیزهای از دست رفته یک روز برمیگردند، اما درست وقتی ک یاد میگیریم بدون اونها زندگی کنیم...
مینولیا مدیر استارتر عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 3380 سریعا با آب ولرم قرقره آب نمک کن.جای گرم.نوشیدنی گرم استراحت.ب خصوص چای آویشن.عسل چای سیاه مرسی عزیزمممم چشم اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸
نول عضویت: 1398/12/08 تعداد پست: 280 من بعد دو سه سال اولین باره سرماخوردم خیلی عجیب هست مطمئنم ویروسه میترسم نگرانم😭😭 من گرفتم.... رفتم پیش دکتر عمومی اشنا بود سرم وپنی سیلین قاطی کرد بهم زد 5دقیقه بعدش خوب شدم الان فقط گلوم درد میکرد اب نمک غرغره کردم خوب شدم
golnar89 عضویت: 1400/01/20 تعداد پست: 17 منم الان درگیرشم آنقدر حالم بد که خوابم نمیره کلا سه روز شدید کم کم خوب میشی دکتر باید بری چرک خشک کن مصرف کنی
مینولیا مدیر استارتر عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 3380 کلا یه ویروس اومده داداش منم درگیرش بود دیروز بردنش دکتر ، منکه فقط دماغم کیپه خیلی بده نمیدونم با ه ... ااااخ منم بخداسوراخ بینیم سمت چپ کیپ شده ابریزش دارهچشمم میسوزه نمیدونم چ مرضیه اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸
مینولیا مدیر استارتر عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 3380 منم الان درگیرشم آنقدر حالم بد که خوابم نمیره کلا سه روز شدید کم کم خوب میشی دکتر باید بری چرک ... من اولش بیرون روی داشتم امروز رفتم دکتر سرم زدم برای دلدردم،بعد اومدم خونه کم کم گلو درد و ابریزش شروع شدفردا هم باید برم برای وضع گلو و دماغم اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸
taniya2212 عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 514 ااااخ منم بخدا سوراخ بینیم سمت چپ کیپ شده ابریزش داره چشمم میسوزه نمیدونم چ مرضیه عزیزم پاییزه دیگه همش ویروس و مریضی همه چیزهای از دست رفته یک روز برمیگردند، اما درست وقتی ک یاد میگیریم بدون اونها زندگی کنیم...