2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام میتونی تو یک وب سایت مقاله بنویسی مقاله هارو بهتون توضیح میدهیم یادبگیرین 

من کارم تولید محتوا و مقاله نویسی هست .حقوق کاری که میگین چقدره ؟

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

من کارم تولید محتوا و مقاله نویسی هست .حقوق کاری که میگین چقدره ؟

سایت ماد در زمینه اموزش تعمیرات موبایل تخصصی

وتقریبا هم اموزش هم فروشگاه فایل تعمیرات

شما تو بخش اموزش کار کنید مقاله نویسی

سایت ماد در زمینه اموزش تعمیرات موبایل تخصصی وتقریبا هم اموزش هم فروشگاه فایل تعمیرات شما تو بخش ا ...

خب کار تولید محتوا براساس اصول سئو هست دیگه ؟

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

خب کار تولید محتوا براساس اصول سئو هست دیگه ؟

سئو. سایت متفاوت کلمات کلیدی بهتون می گیم

وبرچسپ هارو

فقط یوزر وپسورد وب سایت باید بدیم مقاله بزاری هرچه بزاری پولش میدمت هفته ای پرداخت میکنم یا 10روزه 

هرجور تو راحتی

سئو. سایت متفاوت کلمات کلیدی بهتون می گیم وبرچسپ هارو فقط یوزر وپسورد وب سایت باید بدیم مقاله بزار ...

خب میشه حقوق رو بگید ؟ من پیشنهاد کار خیلی دارم ولی قبول نمی کنم چون حقوقش برام مهمه