2777
2789
عنوان

خانما لطفا

174 بازدید | 25 پست

خانما قبل از اقدام به بارداری چه کارایی راباید انجام داد..؟

مثلا یکیش که خودم زیاد بین خانمای باردار دیدم درد دندون،شنیدم اگه دندون خرابی،عصب کشی و..داری باید قبلش درست کنی که اذیت نشی..

درمورد زایمان طبیعی هم بهم بگین اگه تجربه داشتین..

دندون درد برا همه کس نیست من ی پسر دارم و یه دوقولو دختر خداروشچر سر هیچ کدومشون دندون درد نداشتم.... و زایمان طبیعی بودم خداروشکر سر پسرم راضی  بودم البته ماه های آخر زیاد پیاده روی کردم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلاح سبک زندگی انجام بده که هم بدنت سالم باشه هم انشالله بچه ی سالم و سرحالی داشته باشی

شاید چشم به راه بود که یارش بیاید زمستان زمستان گذشت و نیامد مثِ تو که رفتی شبی زیرِ باران ندیدم از آن پس که باران ببارد... :) 

دندون درد برا همه کس نیست من ی پسر دارم و یه دوقولو دختر خداروشچر سر هیچ کدومشون دندون درد نداشتم... ...

راست که میگن درد زایمان طبیعی خیلی وحشتناک ؟

من خیلی بد دردم..دلم بچه میخواد ولی ازاینجور دردا خیلی هراس دارم..

اصلاح سبک زندگی انجام بده که هم بدنت سالم باشه هم انشالله بچه ی سالم و سرحالی داشته باشی

به شدت قبول دارم..

متاستفانه تواین زمینه به خودم صفر میدم.

به شدت قبول دارم.. متاستفانه تواین زمینه به خودم صفر میدم.

توی نت بخون کامل توضیح داده یواش یواش انجام بده که بهت فشار نیاد مهمترینش حذف قند مصنوعی و افزایش گرمیجاته

شاید چشم به راه بود که یارش بیاید زمستان زمستان گذشت و نیامد مثِ تو که رفتی شبی زیرِ باران ندیدم از آن پس که باران ببارد... :) 

راست که میگن درد زایمان طبیعی خیلی وحشتناک ؟ من خیلی بد دردم..دلم بچه میخواد ولی ازاینجور دردا خیلی ...

دوزت بگزدوم وقتی میترسی الان سزارین میکنن بستگی ب لگنت داره اگه تنگ باشه خیلی اذیت میشی ولی ار الان ب این چیزا فکر نکن انشالله باردار بشی بعدش دیگه میری زیر نظر دکتر خودش میدونه چی ب صلاحته من زایمان طبیعی میخواسنم تلاش کزدم شد 

توی نت بخون کامل توضیح داده یواش یواش انجام بده که بهت فشار نیاد مهمترینش حذف قند مصنوعی و افزایش گر ...

بس که تودوران مجردی سرم توی کتاب ودرس ومسابقات و..بود

هیچوقت زندگیم منظم نبود..همیشه وقت نداشتم که کارایی شبیه ورزش و..انجام بدم

صبحانه خوردن رودوست ندارم..شبا دیر میخوابم...وکلی چیز دیگه

بس که تودوران مجردی سرم توی کتاب ودرس ومسابقات و..بود هیچوقت زندگیم منظم نبود..همیشه وقت نداشتم که ...

یواش یواش و یکی یکی درستشون کن من خودمم مثل توام و دارم تلاش میکنم قند مصنوعی رو حذف کنم ولییی خیلی سخته😂😑

ازمایش های قبل بارداری رو انجام بده. برو سونو وضعیت رحم و تخمدانات رو بدون که یه وقت تنبلی نداشته باشی. ب دکتر بگو ازمایش اسپرم برا همسرت بنویسه. همون اول از وضعیتش مطلع شین. ک اگه نیاز بود دارو مصرف کنه. وچند ماه الاف نشین

دوزت بگزدوم وقتی میترسی الان سزارین میکنن بستگی ب لگنت داره اگه تنگ باشه خیلی اذیت میشی ولی ار الان ...

آره شنیدم عزیزم که به لگن بستگی داره..ولی من ازسزارین خیلی بدم میاد ..خواهرم که باردار بود همراهش رفته بودم بیمارستان اونجا خانمای سزارینی رومیدیدم..پمپ درد یه سمت،سرم یه سمت..بچشون روکه میاوردن پرستاره میگفت تکون نخورین،اینانمیدونستن چه جوری پس بهش شیر بدن...

درد بعدش به کنار..واینکه خب باید دیر به دیر باردار بشن..

یواش یواش و یکی یکی درستشون کن من خودمم مثل توام و دارم تلاش میکنم قند مصنوعی رو حذف کنم ولییی خیلی ...

من اصلا قند مصرف نمیکنم...کلا مصرف شیرینی جانم به شدت پایین..مگراینکه هرچندروز یکبار بخوام قهوه بخورم یه کوچولو شیرینش کنم..