2777
2789

اما واقعا فکر نمیکردم آنقدر بی منطق باشن و بی ادب و بی فرهنگ

شاید چیز مسخره ای به نظر بیاد ولی ناراحتم از دست خودم از اینکه شوهرم اون شجاعتی که باید رو نداره از آینده که قطعا مجددا سر و صدا میکنن و من به صدای بلند حساس هستم 

خانومشون عادت دارن موزیک با صدای بلند گوش بدن و ....

حالم خیلی بده سرفه شدید دارم

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شرمنده تاپیکتون شد محل درد و دل من چند سالی میشه توی این سایت عضو هستم و اولین باری هست که اینجا در ...

کاملا درکت می‌کنم منم این مشکل با شوهرم دارم کلا میخاد خودش جلو یک قاتل هم خوب جلوه بده 

آخه من احساس نمیکنم میخواد خودش رو خوب جلوه بده ایشون رو ترسو دیدم و این حالم رو بد کرد

کاش شوهر منم ترسو بود 

مال من هرجا نفعش باشه دخالت نمی کنه و برعکس چیزی خودش اذیت کنه ملت قورت میده 

مرسی تارا خانم عزیز که با حوصله پاسخ من رو میدید

این حس ضعیف بودن تحقیر شدن مسخره شدن و شجاعت نداشتن حالم رو بد کرده 

البته میدونم  امروز هم با همه غم و غصه هاش میگذره.

کمی اشک مرهم میشه 

در کل دلیل بیخوابیم این بود

بعضی وقتا آدم خسته میشه اما خداروشکر بلطف یه حبه قرص خوبیم،باید شکر کرد

خدارو شکر

توام همیشه باید قرص بخوری؟

این هیچ آزمایشم نمیره بده 😅😅 ببینیم اصلا قرصش باید کم شه زیاد شه ، tsh باید اندازه گیری شه دیگه

هر وقتم با من قهر کنه قرصشو نمبخوره

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
من باردارم؛ ماه آخرم کلاً خیلی بی خواب و بدخواب شدم شبا

آخی عزیزدلم ب سلامتی ایشاله 🥰🥰🥰

برای من و خوب شدن زندگبم و مامان شدنم حتما دعا کن یادت نره منو خیلی محتاج دعاام

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
خواب پریشون مث همیشه

قبل خواب حتما ۴ قل بخون بخواب 

خوب میشی

آخی عزیزدلم ب سلامتی ایشاله 🥰🥰🥰 برای من و خوب شدن زندگبم و مامان شدنم حتما دعا کن یادت نره منو خ ...

چشم عزیزدلم حتما

ان شاءالله به زودی همه مشکلاتت حل میشه 🤲

جهان به اعتبار  "خنده تو" زیباست💕
چشم عزیزدلم حتما ان شاءالله به زودی همه مشکلاتت حل میشه 🤲

مرسی گلم

منم برای سلامتی تو و نی نی تو دلت دعا میکنم.

انشاله قدمش خیر باشه ، عمرش طولانی و عاقبتش بخیر

زیر سایه پدر مادر خوشبخت بشه الهی 🙏🌹❤

مرسی گلم منم برای سلامتی تو و نی نی تو دلت دعا میکنم. انشاله قدمش خیر باشه ، عمرش طولانی و عاقبتش ...

خیلی ممنون خانومِ خوش قلب و مهربون😘😘

جهان به اعتبار  "خنده تو" زیباست💕