2777
2789

واحد بغلی ما مستاجر هستند که تازه اومدن چند باری مهمون داشتن منتها تا ساعت ۱۲ معمولا سر و صداشون تموم میشد

منتها امروز تا ساعت ۱.۵ تحمل کردیم اما دیدیم علاوه بر بلند بودن صدای ضبطشون وارد فاز همخوانی و دست زدن شدن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به یکباره  صدای داد و بیداد اومد و مرده شروع به فحاشی و فحش‌های بد داد که حق ندارن زنگ بزنن همسرم اومدن بیرون و گفتن چرا داد می‌زنید و فحش میدید که با وساطت فامیلاشون رفتن تو

بعد از حدود ۵ دقیقه فکر کنم از کلانتری محل بود که زنگ زدن و گفتن موضوع چیه البته اون موقع اون آقا رفته بودن توی خونه شون همسرم گوشی رو از من گرفتن و گفتن مشکل حل شد

نمیدونم چرا حالم بده از اینکه انتظار داشتم همسرم بره و باهاشون برخورد داشته باشه

نه اینکه از دعوا استقبال کنم ولی حس ترسو بودنش حالم رو بد کرد کاملا واضح بود که اون فرد از منفعل بودن همسرم گستاخ شده بود و قطعا تو آینده مشکل ساز هم خواهد شد

از دست خودم ناراحت هستم چرا تحمل نکردم منی که یکبار پیش چند سال قبل بخاطر دید زدنی واضح یه آقایی از پنجره روبرویی خونه قبلی به ایشون تذکر دادم و وارد فاز بحث شده بود اما همسرم شونه خالی کرده بود منی که میدونستم همسرم از دعوا فراری هستن چرا مجدد این اشتباه رو تکرار کردم