2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام ما هم خوشحالیم از رضایت  شما 

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏

منم عمل کردم خیلی راضیم ،فقط واسه من خیلئیییی درد داشتا،من سر سزارینم یه روزم تو جا نخوابیدم ولی سر این عمل یه هفته خوابیده بودم یه ماهم سخت مینشستم

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩
عزیزم من میخوام انجام بدم خیلی میترسم.میشه بهم بگی چطوری بود؟چون گفتن بهم خیلی وحشتناک و دردناکه. پی ...

عمل سختیه هر کی گفت راحته دروغ گفته منم قبل عمل به خیال اینکه آسونه رفتم😂ولی عالی شده خداراشکر این عمل هست اون لبه های سیاهشم کامل رفته حس جنسیمم اکیه من اصفهانم