2777
2789
نه عزیزم  حس شیشمم قویه و یچیزایی قبل از موعود بهم الهام میشه

به من میگی چرا خیلیا با من لجن؟ طرف من نمیان؟

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به من میگی چرا خیلیا با من لجن؟ طرف من نمیان؟

اطرافیانت شناخت درستی ازت ندارن و احتمالا توی نگاه اول خودتو میگیری براشون 

یکم انرژی مثبت ساطع کن از خودت مشکلت حل میشه 

ی صلوات هم برای حاجت دلی شما می‌فرستم عزیزم🌼

اطرافیانت شناخت درستی ازت ندارن و احتمالا توی نگاه اول خودتو میگیری براشون  یکم انرژی مثبت ساط ...

اخه منو تازه که ندیدن! فامیل! اذیت میکنن بعضیاشن! و ی سوال دیگه به خواسته هام میرسم؟

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
چشم سوم وجود نداره  چشم سوم صرفا یک خرافه و شبه علم مضحک هست  به این چرندیات ابلهانه باو ...

ایت الله بهجت خرافه بودن؟ وجود داره فقط هرکسی نداره عزیزم

فقط خدا و بس.... سخن و رفتار هر شخصی نشون دهنده شعور، شخصیت وفرهنگ ونوع تربیت خانوادگی  اونه. 

اسی بهتر بود تو عنوانت مینوشتی حس ششم معلوم میشه راجب به چشم سوم اطلاعات کافی نداری. 

فقط خدا و بس.... سخن و رفتار هر شخصی نشون دهنده شعور، شخصیت وفرهنگ ونوع تربیت خانوادگی  اونه. 

منو هم بگووووووو آیندم چطوره

کی ازدواج میکنم خصوصیات ظاهری و شخصیتش چیه شغلش اسمش؟

معلمی سال آینده قبول میشم؟

روزی میرسه که خاک قدر بارونو می‌دونه ولی اون روز دیگه بارون نمیباره.
تو خودت از خرافه ب وجود اومدی ی احمق بیش نیسی ی جاهل خداپرستی 

عزیز دل، متاسفانه عقل که نداری 

شعور هم نداری؟؟ 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
اسی بهتر بود تو عنوانت مینوشتی حس ششم معلوم میشه راجب به چشم سوم اطلاعات کافی نداری. 

نه عزیز

اصلا نمی‌خواستم کسی بیاد سوال بپرسه گلم 

قصدم این بود کسایی ک مثل من اتفاقات بدو یجورایی حس میکنن بیان از تجربباتشون بگن