میگم داشتم دیونه میشدم دیونه ترسس وترسس وترس آرامش برات نمیمونه نمیتونی یلحظه تنها باشی به هیچکی هم نمیتونی اعتماد کنی حتی نزدیک ترین شخصایی بهتم ترسناک میشن از اشیا وسایه میترسی باز میگه زهرمار میشه من با تموم اطلاعات مثبتی که داشتم ازش رفتم سراغش واینجور شد توکه حتی مطمنم کاراییشو نمدونی فقد شنیدی ولی خواهشا نرو خیلی بده
وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
توم اتفاق افتاد برات خداروشکر باورت میشه نمیتونستم توخونه تنها باشم تا دشویی کسی رو باخودم میبردم حتی تو حموم من نترس اونقدر ترس وجنون توهم واییی خلی بد بد بود
وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠
اوکی ولی اگه اعتقاد ندارید به چاکرا و چشم سوم چرا اومدید تو تاپیکم ؟ اومدین بگین ن واقعیت نداره و .. ...
چاکرارو انجام دادم قبولش دارم ولی موجود ماورایی از طزیق چاکرا میاد سراغت با مندل هایی خیلی قوی هم انرژیتو میدزده نکن
خداروشکر چند ماهی هست مهارش کردم و الان حالم عالیه
من تقریبا سه ساله کمرنگ شد
توم اتفاق افتاد برات خداروشکر باورت میشه نمیتونستم توخونه تنها باشم تا دشویی کسی رو باخودم میبردم حت ...
من به جز ترس صبح یا بداظهر که میخوابیدم تا یک ساعت حالت نیمه هوشیار داشتم که خیلی حال عجیبی بود و واقعا حسشون میکردم اما دریغ از اینکه باورم کنن اما خودمم از ترس به کسی چیزی نمیگفتم
من به جز ترس صبح یا بداظهر که میخوابیدم تا یک ساعت حالت نیمه هوشیار داشتم که خیلی حال عجیبی بود و وا ...
نه ولی من حالت قفل میشدم بدنم سر میشد بیداربودم ولی نمیتوستم حرف یا تکون بخورم سردمم میشد میفهمیدم اومدن