2777
2789
عنوان

زناشويي

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 52 پست
بله ...همسر آدم اعتیاد داشته باشه..سرش به جایی بند باشه...آدمو دوست نداشته باشه...افسرده باشه همرو آ ...

باور کن اعتیاد هم خیلی ها نمیفهمن چون مثله قدیم نیست 

مگه اینکه طرف یه جوری گیر بیفته

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
چند روزو اونقد بي محلي كرده بهم امروزم يكم نزديكم شد من از لجم محل نزاشتم ولي عين چي پشيمونم😬

😄منم اینطوریم..ولی نباید باشیم اشتباهه

پروردگارا خودرا تقدیم تو میدارم..با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی..آمین🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم خستگی کاری..یکمم شاید همون سرد بودن تو رابطس...همسر منم داشت قبلا..واربکوسل داشت..ماهی سه با ...

همسر منم واريكوسل داشت جراحي هم كرده يعني از اون ميتونه باشه؟

خب از اول بگو چرا نصف نیمه اطلاعات میدی 

بگو قبلا مشکله جنسی داشته ، معلومه میتونه باشه  واریکوسل انواع مختلف داره

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
باور کن اعتیاد هم خیلی ها نمیفهمن چون مثله قدیم نیست  مگه اینکه طرف یه جوری گیر بیفته

نه نيست ميدونم بابا همه چيش اوكيه فقط تو رابطه جنسي باهم مشكل داريم لامصب هم چيزيه ادم نه ميتونه شكايت كنه نه ميتونه تحمل كنه

من پریودم تموم میشه دوست دارم رابطه داشته باشم..دیروز عصر و امروز عصر دوست داشتم...شبش همسرم دیر وقت اومد خونه و اون ازم درخواست کرد منم لج کردم..گفتم چرا عصر نیومدی...این چیزها هست...بعد زایمان هم یکم بین زن و شوهرها فاصله میفته کلا..من یکساله زایمان کردم...در کل درست میشه نگران نباش

چرا این مشکا واریکوسل اینقدر زیاد شده ؟؟ همسرتون‌ سابقه ی خانوادگی داشت؟

نه...کارش سنگینه...ولی سال ۹۸ جراحی کرد..الانم خوبه...قبلا هم بوده کسی پیگیر نمیشدن

کار ستگین و فکر مشغول و اینا همه تاثیر داره تو رابطه..واریکوسلش شاید برگشته...چون واریکوسل داشت سوهرم میلش کم بود کلا..اصلا سمتم نمیومد