2777
2789
عنوان

زناشويي

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 52 پست
شاید مشکل داره...باهاش قبلا س..ک..س داشتی اصلا؟چطوری بوده؟چندوقت یکبار بوده؟

اره بابا نامزد بوديم تو جاهايي كه فكرشو نميشه كرد باهم بوديم ولي الان اينجوري شده بعد از زايمانم كلا به زور مياد سمتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس سرد مزاجه...اگه رفته رفته کم شده...خیلی هم سرده..چون به هرحال ماهی یکی دوبار و باید داشته باشه

تو مسائل جنسی ما سرد مزاج و گرم مزاج نداریم

یا شوهرش معتاده

یا افسردست 

یا مشکله هورمونی داره 

و‌کلی دلیل دیگه 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
من٢٥ اون ٣٣

ببرش دکتر...تووغذاهاش چیزای گرم استفاده کن...از رفتاراش باید بفهمی که حسش به تو اوکیه...شاید واقعا سرد مزاجش تو

رابطه س..ک..س.... 

پروردگارا خودرا تقدیم تو میدارم..با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی..آمین🙏
ببرش دکتر...تووغذاهاش چیزای گرم استفاده کن...از رفتاراش باید بفهمی که حسش به تو اوکیه...شاید واقعا س ...

عاخه روم نميشه كه بيا بريم دكتر كه تو سرد مزاجي.باهاشم درموردش حرف ميزنم ميگه نه اونجور كه تو فك ميكني نيست خستم كار دارم

تو مسائل جنسی ما سرد مزاج و گرم مزاج نداریم یا شوهرش معتاده یا افسردست  یا مشکله هورمونی دار ...

چرا داریم مگه میشه نداشته باشیم..اینایی که شماهم نوشتی هست...ولی خوب همسرش میدونه که هیچ کدومه اینها نیس..

عاخه روم نميشه كه بيا بريم دكتر كه تو سرد مزاجي.باهاشم درموردش حرف ميزنم ميگه نه اونجور كه تو فك ميك ...

خستگی کار هم هست..اما نه در حد اینکه چندماه نداشته باشه رابطه..

چرا داریم مگه میشه نداشته باشیم..اینایی که شماهم نوشتی هست...ولی خوب همسرش میدونه که هیچ کدومه اینها ...

از کجا میدونه مگه شوهرش ازمایش هورمونی داده؟؟

مگه همه معتادها قیافشون دادمیزنه معتادن یا مگه اعتیادشون دودی هست 

این وسط یه مشکلی هست مگه اینکه شوهرش یه مشکل بزرگ کاری داشته باشه که ذهنشو به شدت مشغول کرده 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
خستگی کار هم هست..اما نه در حد اینکه چندماه نداشته باشه رابطه..

فقط ناراحت اينم كه چرا دلش منو نميخواد.عاخه همش ميگم مردا نميتونن مردا فلانن چرا من هركاري ميكنم تحريك نميشه.

از کجا میدونه مگه شوهرش ازمایش هورمونی داده؟؟ مگه همه معتادها قیافشون دادمیزنه معتادن یا مگه ا ...

ميدونم معتاد نيس😁

هورمونش كمه شايد 

مشغله كاري هم داره ولي خب بالاخره ازم يه روزو باز ميكنه برا همسرش.ازش بپرسي نميدونه كه ٤ ماهه نبوديم باهم.مهم نيس براش اصن

از کجا میدونه مگه شوهرش ازمایش هورمونی داده؟؟ مگه همه معتادها قیافشون دادمیزنه معتادن یا مگه ا ...

بله ...همسر آدم اعتیاد داشته باشه..سرش به جایی بند باشه...آدمو دوست نداشته باشه...افسرده باشه همرو آدم میفهمه...فقط مسکلات پزشکی رو نمیفمه که منم گفتم باید ببریش پیس پزشک...

به نظرم خستگی کاری..یکمم شاید همون سرد بودن تو رابطس...همسر منم داشت قبلا..واربکوسل داشت..ماهی سه بار رابطه داستیم..جراحی کرد درست شد...بچه دار هم شدم..رابطمونم نرمال شد...اگه چیز دیگه ای مثل خیانت و افسردگی و اعتیاد بود اول از همه خودت میفمیدی..نگران نباش