2777
2789
عنوان

چرا جای عمل سزارینم هنوز بی حسه

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 28 پست
وقتی میخاره و میخارونی وهیچی حس نمیکنی دیوونه کنندست

وای خدا آره دقیقا  

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

یعنی چی شکم بی حسه؟  یعنی دل دردی هیچی حس نمیکنین؟

نه عزیزم 

پوست دور محل برش بی حس هست مثلا دست میزنی زیاد متوجه نمیشی البته ب مرور زمان خیلی بهتر میشه ولی کاملا خوب نمیشه 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
وقتی میخاره و میخارونی وهیچی حس نمیکنی دیوونه کنندست

وای واقعا یه سوزشی هم داره موقع خاروندن که حالت بد میشه 

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
وای خدا آره دقیقا    

ولله

همین الان خارید😂

انقد میخارونم قرمز میشه درعوض هیچی

انگارازداخل میخاره

روانی میشم🥲🥲🥲

ولی تـــو بودنِت انقدر قشنـگه که من قربونِ هرلحظه بودنـِت کنارم برم 💍♥️A
ولله همین الان خارید😂 انقد میخارونم قرمز میشه درعوض هیچی انگارازداخل میخاره روانی میشم🥲🥲🥲

آره دقیقا هرچی میخارونیش اون حس ارضا شدن از خارش رو بهت نمیده خیلی حس بدیه

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
یعنی فقط سطح پوست بی حسه؟  دیگه چه عوارضی داشت سزارین؟

اره نمیدونم سطحیه یانه گوشتشو میگیرم هیچی نمیفهمم

کمردرد همیشگی

بزرگ‌موندن شکم

عوارضشون

ولی تـــو بودنِت انقدر قشنـگه که من قربونِ هرلحظه بودنـِت کنارم برم 💍♥️A
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز