2777
2789
عنوان

شوهرم😣

321 بازدید | 8 پست

شوهرم ی مدت سرکاره اصلا نمیتونه خونه بیاد هرچندشب ی بار میاد مثلا ساعت ۱ شب میاد تا ۵ صبح 

الان امروز کار نداشته از عصر اومد خونه همین امشبو پیش ما نموند 

رفت پیش دوستاش همیشه دوستاشو ترجیح میده😞😓آخه چرا ؟ 

منه احمق قرار بود جایی برم عصر زنگ زدم کنسل کردم فکر میکردم‌امشبو خونه میمونه 😞

من تو مسابقه بان ی شرکت کردم از طریق همین نینی سایت 🥴

تو تایپیکا قبلم هست لوازم آرایش خریدم بصورت رایگان

فردا آخرین مهلت مسابقس من 300 تا سکه کم دارم برای اینکه خریدم باز رایگان کنم

اگه ممکن با لینک من وارد سایت بشید تا برای من سکه بیاد♥️حتی خواستین تو مسابقه شرکت نکنین فقط با کد من برین داخل سایت

این لینک منه با این برید😍

https://bnmod.ir/BZ?id=3850919

پیشاپیش ممنون از اونایی که کمک کردن ماچ به کلتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو ناراحت نمیشی

چرا عزیزم از اول عقدم همین مشکل بود درست نشد الانم که بچه دارم  اونم اکثر اوقات با دوستاشه دیگه برام مهم نیس حال خودم و بچم مهمتر به درک نمیتونم کاری کنم بشینم غصه بخورم خودمو مریض کنم یا با زور نگهش دارم که دعوا بشه ولی ته ته دلم همیشه غمگینم خوشبحال خانومایی که شوهراشون همیشه کنارشونن🥺

و خدایی که بشدت کافیست❤️❤️❤️
چرا عزیزم از اول عقدم همین مشکل بود درست نشد الانم که بچه دارم  اونم اکثر اوقات با دوستاشه دیگه ...

الهی بمیرم دخترم امروز رفته بود بغل باباش پایین نمیومد 

تا میخاست بزارتش زمین دخترم جیییغ و گریه 

خیلی دلتنگ باباش میشه😣

الهی بمیرم دخترم امروز رفته بود بغل باباش پایین نمیومد  تا میخاست بزارتش زمین دخترم جیییغ و گر ...

عزیزم🥺حتما با شوهرت صحبت کن هر چند شوهر منم حوصله و اعصاب بچه نداره زیاد ولی من مجبورش میکنم برا بچم وقت بذاره خودمون به کنار ولی از حق بچم نمیگذرم 

و خدایی که بشدت کافیست❤️❤️❤️