2777
2789
عنوان

تورو خدا کمکم‌کنید

174 بازدید | 14 پست

من ۷ سال پیش خونمون ساس داشت دوسال باهاش جنگیدم..تا اینکه خونمونو فروختیم و امدیم خونه ی جدی الان نزدیک ۵ یا ۶ ساله خونه ی جدیدیم ..همش فوبیای ساس دارم ..۶ ماهی هست مبل خریدم و فرشامو عوض کردم و ...چند روز بود یک حشرات ریز میدیم که عکسسو میزارم ولی فهمیدم اینا ساس نیستن و رو پشتشون شکاف داره و بال در میاد ..الان پسرم رو مبل خاب بود بیدارش کردم بلند شد دیدم یک نوزاد ساس از زیرش داره میره ..همینکه دستم روش گداشتم خون همه جارو برداشت.و بو هم میداد ..چون ساس بو میده کل خونه زلرو رو کردم هیچی پیدا نکرد به نطرتون هست یا همی یکی بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=254901390]ساس چیه😐[/QUOTEبزن نت میاد برات خدا سر هیچکی نیاره بیاد خونه دیگه در نمیاد

مث شپش که اگه بگیری دیگه راحت نمیشی  

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9500942/بياين-حاجاتمونو-از-خاتم-النبيا-بخايم?postId=254901658

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
آی نگو دلم میخواد بمیرم به نطرت همی یکی بوده

اگه همه جا رو قشنگ گشتی و چیزی ندیدی همون یکی بوده

ولی محض اطمینان یه سم پاشی بکن

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن