میشه واسمون دعا کنید؟😔یکسال و 3ماهه ازدواج کردیم شوهرم لوازم کادویی داره (چینی و…)ی مدت وضعمون خعلی بد شده بخدا حتی به اجاره مغازه امون نمیرسه وام ازدواج و ی ماهی میشه دادن ولی جرئت دست زدن بهش و نداریم😔چون باید قسط بدیم هیچی از مغازمون درنمیاد حتی هیچ جهیزیه ای نخریدیم21 سال سن دارم ولی این مدت اینقدر جوش زدم و گریه کردم حتی شوهرم که عین پروانه دورم میچرخید الان خسته شده ازم چون مثل افسرده ها شدم
عزیزم شما سنی نداری . مطین باش ده سال دیگه همه چی داری .دور اطرافم زیاد بود الان همه چی دارن توکلت به خدا باشه شما نه اولی هستی نه آخری.سرمایت جوونی.کاش من همسن تو بودم .خودت کمکش کن وسایل خوشگل بیار بعدا که وضعیت اینترنت درست شد وضعیت بزار استوری بزار آشنا فامیل میبینن فقط ناامیدی دور کن انرژی منفی رو
عزیزم الان حال روحی همه خرابه ببخشید اینو میگم ولی خودخوری کنی همش گوشه گیری کنی ازت خسته میشن بعد یه مدت شما نمیتونی کار کنی مثلا فروشگاه که اطراف خونتون باشه هم سرگرم میشی هم کمک خرج همسرتون ولی نگران نباش همه اول زندگی مشکل دارن خواهر من زود ازدواج کرد اول زندگیشون تو یه زیر زمین زندگی کردن با کلی سختی ولی الان خدارو شکر صاحب همچین
هنوز عقد هستین یا رفتین خونه خودتون؟؟ هیشکی اندازه من درکت نمیکنه عزیز منم پدرمادرم نصفه نیمه جهاز گرفتن واسایلم یکم یکم اومد دستم انقدر اون مدت زجر کشیدم جز مرگ هیچی نمیخواستم از دین و خدا و همچیز منتفر شدم همه زندگیشونو با اثاث نو و تکمیل شروع میکنن من نصفه نیمه خیلی تلخ بود ولی گذشت. گرچه هنوز دوتا تیکه لامصب مونده باورت میشه؟🥲این روزام میگذره انقد فکرو خیال نکن.
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
یه سری مغازها فروششون همیشگیه چون ماحیتاج مردمه مثل میوه فروشی یا سوپر مارکت مغازتونو ع ...
شوهرمن تره بار میفروشه میگفت این روزها خیلی اوضاع بده بیچاره فقط در روز ۲ساعت خونه ست شب هم ک میاد بعدشام سریع خوابه. اصلا استراحت نداره ولی هیچی پس اندازنداریم مردمم میگن ماشین فلان خونه فلان ..
عزیزم شما باید واسه همسرتون نیز دلگرمی بدید چون حقیقتا ایشون بالطبع از شما بیشتر ناراحتن ولی بروز نمیدن. پس با ارادهو توکل به خدا و محکم تر از قبل قدمهاتونو وردارید . به هر حال تو آغاز هر راهی افتادن و شکستی هس که اینا تجربه ای میشه برا موفقیت های بعدیتون.