برای من از دیروز امکان ارسال پیام توی گروه برنامه شاد وجود نداره ولی پیامی هم از کاربرای دیگه تو گروه نیومده توی تاپیک قبلم بعضی دوستان گفتن مدیر کاربریم رو بسته بعضی هم گفتن امروز شاد این مشکل رو پیدا کرده اگر مدیر دسترسی رو بسته باشه پیام سایر اعضای گروه هم برای من نمیاد؟
زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست
ببین عزیزم مدیر گروه میتونه گروه رو ببنده و فقط برای ادمینا یا همون مدیرگروه ها باز باشه و فقط همونا بتونن پیام بدن
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁
محدودیت عدم امکان ارسال پیام برای اعضای گروه ها (به جز مدیران گروه ها) مشکل فنی در خود شاد است و برای اکثر گروه های شاد این محدودیت ناخواسته ایجاد شده است.
قررار بود دیروز بچه ها شعرای حفظیشون رو بخونن اما هیچ پیامی نیومده اگر مدیر دسترسی رو ببنده من میتون ...
اره
اما میگن شاد مشکل پیدا کرده درحالی که برای من درسته نمیدونم والا
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
من شادم گروه های کلاسی مدرسه ام رو نمیاره . یعنی عضوم کرده بودن ، من هم یک ماه گروه ها برام میومد ، ولی الان برام نمیاره قسمت گفت و گوها . ولی تو مدرسه من میاره اسم گروه ها رو ولی میزنم توش پیام ها باز نمیشه .