2777
2789

چی بگم؟ خیلی میترسم برم بگم و از طرفی هم همش پشیمونم چون واقعا موقعیتش خوب بود و حس میکنم خیلی اشتباه کردم ولی واقعا انقد استرس گرفتم که موقع برگشت گریه ام گرف نمیدونم چرا ولی حالت خیلی بدی بهم دست داد

چی بگم؟ خیلی میترسم برم بگم و از طرفی هم همش پشیمونم چون واقعا موقعیتش خوب بود و حس میکنم خیلی اشتبا ...

شروع هر چیزی استرس زا هستش اگه نتونستی استرستو کنترل کن بدون ک تنها نیستی خیلیا اینطورین ولی خوبه ک تصمیم گرفتی شانستو دوباره امتحان کنی

بگو مسئله ای پیش اومد فک میکردم مخل کارم هستش ولی خداروشکر حلش کردم و الان آمادگی شروع کار رو دارم

اگه پرسید چ مسئله ای بگو ممنون میشم اجازه بدین درموردش حرف نزنم 

یه روز ممکنه دلیلی پیدا کنی که از خودت بپرسی تا چقدر میتونی درد تجربه کنی و بعد متوجه میشی که اصلا حدی وجود نداره. درد پایان‌ناپذیره. تنها افراد هستن که پایان پذیرن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شروع هر چیزی استرس زا هستش اگه نتونستی استرستو کنترل کن بدون ک تنها نیستی خیلیا اینطورین ولی خوبه ک ...

مرسی از راهنماییت عزیزم. حتما میرم صحبت میکنم و اینکه نهایتا یا قبول میکنه یا قبول نمیکنه

2790
2778
2791
2779
2792