2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من حدود یک ماه پیش توی یه شرکت استخدام شدم و فقط یک روز رفتم سرکار ولی وقتی از سرکار برگشتم نمیدونم چرا انقد دلم گرف و استرس گرفتم  یهو فرداش زنگ زدم گفتم نمیتونم بیام ولی موقعیت شغلیش خیلی خوب بود الان از اون روز به بعد خیلی پشیمونم نميدونم حالا ب نظرتون برم پیش مدیرعاملش صحبت کنم بگم مجدد میخوام بیام کار کنم؟ 

بگو دچار استرس شدم  الان استرسم رفع شده  دروغ هم نگفتی

آخه این طوری نمیگه که حتما مشکل داری که این طوری هستی و اگه بازم بزاری بری چی؟ میخوام یه دلیل قانع کننده بهش بگم ب نظرت چی بگم؟ 

آخه این طوری نمیگه که حتما مشکل داری که این طوری هستی و اگه بازم بزاری بری چی؟ میخوام یه دلیل قانع ک ...

من باشم دروغ نمیگم 

اثر راستگویی بیشتره 

خب طبیعیه ادم اولش استرس داشته باشه ، وقتی مشکلت الان رفع شده چرا نباید دوباره استخدامت کنه !

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
من باشم دروغ نمیگم  اثر راستگویی بیشتره  خب طبیعیه ادم اولش استرس داشته باشه ، وقتی مشکل ...

آخه میدونی میترسم بگه نه خانم شما که دچار استرس شدی پس دوباره ممکنه دچار استرس بشی و بخوای از شرکت بری و من نیروی این مدلی نمیخوام

2790
2778
2791
2779
2792